Един от задължителните елементи на рекламната кампания на всеки един от (номерираните) филми от вселената на „Междузвездни войни“ от 1999 г. и „Епизод I – Невидима заплаха“ насам е специалният тематичен брой на Vanity Fair. Традиционно списанието предлага първата ни малко по-подробна информация за предстоящия филм, както и ексклузивни снимки, дело на голямата фотографка Ани Лейбовиц (или Либовиц, ако предпочитате).

Съвсем не е изненадващо, че „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“ („Star Wars: The Rise of Skywalker“) също не се оказа изключение и вчера феновете, които очакват филма с нетърпение (да, все още има такива и не, ние, по ред причини, които няма да засягаме за пореден път, не сме съвсем от тях) и които до този момент имаха единствено първия тийзър трейлър, бяха зарадвани приятно с дебюта на онлайн варианта на материала.

Въпреки че ние не сме супер ентусиазирани за „Възходът на Скайуокър“, все пак имаме намерение да го гледаме и искаме да го направим с колкото е възможно по-малко предварителни познания за сюжета и героите. По тази причина не сме се задълбочавали много в новата информация, но все пак беше невъзможно съвсем да избягаме. Това, което ние си позволихме, е да видим и научим имената на някои от новите герои, но ако вие имате желание за нещо повече, точно в момента в нета има тонове информация.

А новите герои, които споменахме, са разбойникът Зори Блис, изиграна от Кери Ръсел, злодеят генерал Прайд на Ричард Е. Грант и Джана на Наоми Аки. Разбира се, сред снимките има и от познатите ни герои, като най-любопитна е тази, която разкрива (можехме да си го спестим) третия сблъсък между Кайло Рен и Рей.

star-wars-feature-vf-2019-summer-embed-09 star-wars-feature-vf-2019-summer-embed-10 star-wars-feature-vf-2019-summer-embed-08 star-wars-feature-vf-2019-summer-embed-07 star-wars-feature-vf-2019-summer-embed-06 star-wars-feature-vf-2019-summer-embed-04

Както казахме, подробности за всеки от героите, включително и за Люк Скайуокър и как точно той ще присъства в новия филм, може да откриете в интернет. Ние няма да се задълбочаваме. В добавка към горните снимки, статията на Vanity Fair предлага и куп задкулисни снимки, които са не по-малко интересни и също дават доста информация. Вижте ги и тях, заедно с кратко видео, посветено на сесията на Ани Лейбовиц.

star-wars-feature-vf-2019-summer-embed-14 star-wars-feature-vf-2019-summer-embed-15 star-wars-feature-vf-2019-summer-embed-01 star-wars-feature-vf-2019-summer-embed-02 star-wars-feature-vf-2019-summer-embed-03 star-wars-feature-vf-2019-summer-opener star-wars-rise-of-skywalker-vanity-fair-summer-cover-2 star-wars-rise-of-skywalker-vanity-fair-summer-cover-1

Режисьор на „Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“ („Star Wars: The Rise of Skywalker“) е Дж. Дж. Ейбрамс („Стар Трек“, „Супер 8“, „Силата се пробужда“), който е сценарист наравно с Крис Терио („Лигата на справедливостта“, „Арго“). В ролите са Дейзи Ридли, Адам Драйвър, Джон Бойега, Марк Хамил, Оскар Айзък, Лупита Нионг‘о, Донал Глийсън, Били Дий Уилямс, Кели Мари Тран, Йонас Суотамо, Били Лорд, Наоми Аки, Кери Ръсел, Ричард Е. Грант, Антъни Даниелс, Доминик Монахан, Мат Смит и покойната Кари Фишър, която ще бъде част от действието посредством инкорпориране на отпаднали сцени от предишните епизоди на сагата.

Премиерата е на 20 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

 1. От снимковия материал излиза, че Люк ще го върнат, то и филмът така се казва. Ако е направен добре филмът ще чупи рекорди, все пак е краят на сагата.

 2. Ебаси, такава мащабна вселена и толкова ограничено въображение…

 3. Както вече бях казал в предишен пост – за мен Киновселената се дели на „Star Wars“ и всичко останало… Джей Джей Абрамс ни разказа една нова стара приказка преди 3,5г., и само след по-малко от 7 месеца ще сложи точката на 42 години История… „Ние просто преминаваме през Историята, а това…Това тук – е История!“ (Кино-маниаците ще се сетят!)
  На 24 май проведохме среща на курса ми – 28г. от завършването. Тъй като моето поколение израсна с феноменът „Star Wars“ – една от темите, които обсъждахме бяха „Новите“ епизоди, и абсолютно всички споделяха мнението на „Операция кино“, че „не стават“, „пълна боза“ и т.н. Аз естествено разпалено защитавах виждането си за високото им качество, но естествено – без успех.
  Тогава, за моя изненада, един от най-яростните ми опоненти се изправи, взе думата и каза:
  „- Знаете ли… Сега като се замисля – всички ние можем само да завиждаме на нашия съученик Камен за ентусиазма, с който защитава нещо, което всички ние отдавна сме престанали да усещаме – страстта да изживяваш Живота по този начин, по който всички ние го изживявахме преди 30 години! За съжаление – за по-голяма част от нас – вече е твърде късно… Допуснали сме рутината да превземе сърцата ни и вече е невъзможно да я прогоним от там…“
  Подигравките по мой адрес внезапно секнаха и бяха заменени от замислени и натъжени физиономии…

  1. Браво! Евалата на този твой стар съученик, открил Истината! Нека всички се замислим поне малко (и не бъдем предубедени коне с капаци със затворени сърца)! 😉

 4. Има два типа хора. Едните си остават деца и са наясно с това. Другите сьщо не порастват, но не го проумяват или не си признават. Почитателите на Междузвездни войни сме от пьрвия вид. 😉