По-рано тази година ви разказахме, че Тейлър Шеридан подготвя следващия си филм, „Those Who Wish Me Dead”, което адски много ни развълнува, тъй като страшно много харесваме досегашната му работа и като режисьор, и като сценарист. Тогава знаехме, че главната роля във филма ще бъде поета от Анджелина Джоли, а сега научаваме за повече от прекрасния актьорски екип, който ще я подкрепи.

Към филма се присъединява наистина впечатляващ отбор актьори, които безсъмнение ще допринесат значително за качеството на крайния продукт. Започваме с Джон Бърнтол, нашият любим Punisher, за когото това ще бъде поредна колаборация с Шеридан – той имаше малка роля в „Сикарио” и също кратка, но невероятно запомняща се роля в „Wind River”. Към него се присъединява Никълъс Холт, когото познаваме като Звяра/Ханк Макой в новите „X-Men” филми, няма да го забравим като Нукс в „Лудия Макс: Пътя на яростта”, а скоро предстои да го гледаме в ролята на младия Толкин в едноименната биографична драма. Холт отдавна ни е на радара и като цяло винаги сме впечатлени от неговото представяне, дори и материалът, който му е даден, да не е прекрасен – а с този проект сме сигурни, че случаят няма да е такъв.

Към тях се добавят и още страхотни имена – Ейдън Гилън (Кутрето от „Игра на тронове”), всеизвестният Тайлър Пери, Медина Сенгор („Happy!“), Джейк Уебър и Фин Литъл.

Припомняме, че сюжетът се върти около 14-годишно момче, на което е дадена нова самоличност, след като става свидетел на убийство. Той е пратен да живее в щата Монтана, където обаче е принуден да бяга от безскрупулните убийци, които колят всички, които се изпречат на пътя им, докато методично се опитват да го намерят и довършат. Междувременно в Монтана бушува див пожар, а главна роля в историята заема жена, обитаваща предупредителна кула за огньове, която ще се опита да помогне на младото момче.

Those Who Wish Me Dead” ще бъде финансиран от New Line Cinema и Warner Bros и се очаква да влезе в продукция този месец. Тейлър Шеридан ще режисира по собствен сценарий, адаптиран от популярния роман на Майкъл Корита.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *