Вместо да си почине между супер успешния „Черната пантера“ и абсолютно неизбежното продължение, Чадуик Боузман бърза да се възползва от търсенето и да понатрупа малко по-различни роли, преди отново да надене костюма на супергерой.

Една от тези роли е в екшъна „21 Bridges“, чийто първи трейлър може да видите по-долу, последван от официалния синопсис (въпреки че след трейлъра няма да имате нужда от него) и един плакат от типа „надписи по лицето на звездата“. Честно казано, по-добре да бяха оставили само близкия план на Боузман, който изглежда изключително добре. Въпросът обаче е как изглежда „21 Bridges“ обаче е …

Знаем, че има много хора, които само чакат подобни екшъни, и много от коментарите на колегите отвъд океана са как „21 Bridges“ изглежда като супер як и напрегнат трилър и като нищо можело да се окаже един от най-грабващите екшъни на годината. Ние обаче май сме гледали друг трейлър, защото нещо не успя да ни грабне и ни изглежда безкрайно познато и стандартно. Нищо чудно, че наблягат на имената на Антъни и Джо Русо, които обаче са само продуценти на филма.

Чадуик Боузман със сигурност ще се справи добре с ролята на „the only cop tonight who speaks first and shoots second“ (как да не врътне очи човек) и ще изглежда отлично през цялото време, но какво от това? Останалите актьори въобще няма да ги обсъждаме – нито Тейлър Кич като лошия, нито „the authority figures“ Кийт Дейвид и Дж. К. Симънс, камо ли ужасния акцент на Сиена Милър. Дано не сме прави и в „21 Bridges“ наистина да има нещо повече от красиви панорами на Манхатън, но засега подхождаме скептично.

Ето го и обещания синопсис, който не разкрива нищо, което не сме разбрали от трейлъра.

21 Bridges“ проследява нюйоркски детектив, който е част от повсеместно издирване на двама убийци на ченгета и разкрива мащабна и неочаквана конспирация. С напредването на нощта става все по-неясно кого преследва той и кой преследва него. За да попречат на убийците да напуснат Манхатън, властите затварят всички 21 моста, които водят от и към острова.

плакат

Режисьор на „21 Bridges“ е Брайън Кърк („Игра на тронове“), по сценарий на Матю Майкъл Карнахан („World War Z“, „Deepwater Horizon“) и Адам Мървис („The Philly Kid“), а продуценти са Антъни и Джо Русо („Отмъстителите: Краят“). В главните роли са Чадуик Боузман, Сиена Милър, Стефан Джеймс, Кийт Дейвид, Тейлър Кич и Дж. К. Симънс.

Премиерата е 12 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *