Преди малко повече от година, във връзка с премиерата на филма на фестивала South by Southwest, видяхме обещаващия първи трейлър на режисираната от Еди Алказар („Tapia“) доста любопитна фантастика „Perfect“. Сега представеният лично от Стивън Содърбърг филм най-накрая ще бъде показан пред широката публика и по този повод получаваме нов трейлър.

Припомняме, че „Perfect“ е по сценарий на Тед Къпър (по идея на Алказар) и разказва за момче, обитаващо неприветлива модерна къща, което е съблазнено от реклами за постигане на съвършенство да постави подобрения директно в тялото си. Имплантите му помагат да превъзмогне мрачните си и изкривени видения, но идват на определена цена. Момчето продължава да ги прилага, надявайки се да достигне съвършенство, но в крайна сметка открива, че чистотата на ума не е това, което си е представял.

Вижте новата реклама, която (очаквано) залага на част от положителните отзиви, с които се окичи филмът.

Всъщност, отзивите за филма не са толкова положителни, колкото се опитва да ни убеди рекламата и колкото очаквахме. Това ни навежда на мисълта, че историята не е толкова добра, колкото се предполага, след като е спечелила вниманието на Стивън Содърбърг. Всички са на мнение обаче, че визуалната страна и ретро-фантастичният стил на „Perfect“ са на топ ниво – нещо, в което можем да се убедим и със собствените си очи. Ние продължаваме да имаме голям интерес към филма, но не очакваме нищо специално.

плакат perefect-poster-2-20190430

Режисьор на „Perfect“ е Еди Алказар („Tapia“), по сценарий на Тед Къпър. Музиката е дело на експерименталната група Flying Lotus, които са изпълнителни продуценти наравно със Стивън Содърбърг. В ролите са Гарет Уеринг, Аби Корниш, Кортни Итън, Тао Окамото, Леонардо Нам, Морис Компт и др.

Филмът ще дебютира в избрани киносалони в Ню Йорк и Лос Анджелис съответно на 17 и 29 май, а световната му премиера е на 21 юни по Breaker.io.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *