В момента в Остин, Тексас, тече фестивалът SXSW (South by Southwest), от който абсолютно винаги изкачат интересни неща и тази година (31-ва в историята на феста) също не е изключение. Един от филмите, който привлече вниманието ни, е фантастичният трилър „Perfect“ на Еди Алказар („Tapia“), с изпълнителен продуцент Стивън Содърбърг.

Perfect“ е по сценарий на Тед Къпър (по  идея на Алказар) и разказва за момче, обитаващо неприветлива модерна къща, което е съблазнено от реклами за постигане на съвършенство да постави подобрения директно в тялото си. Имплантите му помагат да превъзмогне мрачните си и изкривени видения, но идват на определена цена. Момчето продължава да ги прилага, надявайки се да достигне съвършенство, но в крайна сметка открива, че чистотата на ума не е това, което си е представял.

Премиерата на „Perfect“ беше вчера и покрай нея получаваме първия трейлър и постер на филма. Вижте ги.

Доста любопитен трейлър. Несъмнено ретро-фантастичният стил изглежда любопитно, но въпросът е дали и историята ще има някакви качества. Предвид факта, че Содърбърг е решил лично да подкрепи и представи филма, смятаме, че шансовете за нещо качествено не са малки. Предполагаме, че скоро ще имаме някакво потвърждение в тази посока, когато се появят първите отзиви от фестивалната премиера. Очакваме с интерес.

Ето и споменатия плакат.

плакат

Режисьор на „Perfect“ е Еди Алказар („Tapia“), по сценарий на Тед Къпър. Музиката е дело на експерименталната група Flying Lotus, които са изпълнителни продуценти наравно със Стивън Содърбърг. В ролите са Гарет Уеринг, Аби Корниш, Кортни Итън, Тао Окамото, Леонардо Нам, Морис Компт и др.

Официалната премиерна дата все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *