Документалната кино поредица на журналиста Стаси Айви ще ни разходи из някои от най-горещите места в Лос Анджелис, които сме виждали на екрана. Сред тях са плажовете на Манхатън Бийч и Винъс Бийч, както и Санта Моника и Родео Драйв в Бевърли Хилс.

Сред героите, които ще застанат пред камерата на Стаси и фотографа Диляна Флорентин е турския режисьор Текин Гиргин. Той заминава преди повече от 15 години за САЩ и работи каквото и да е в началото преди да завърши мечтаната професия. Още във филмовото  училище е режисирал много клипове и реклами и в последствие прави филма си „Troy The Odissey”. Днес Текин организира турски филмов фестивал в Лос Анджелис, пише сценарии, режисира ситкома си „Музо” за Нетфликс и познава вече големи имена в шоубизнеса.

Екипът на Cinema Confidential ни среща и с Робърт Новак – креативният директор на марката за професионални лак продукти – „Cuccio” . Човек с много таланти, Робърт ще отвори къщата си в Топанга, Лос Анджелис, където ще ни разходи из всичко, което е построил със съпругата си. Той ще разкаже за пътя си към креативния бизнес, след като започва кариерата си в легендарното „Студио 54” като художник, който рисува по лицата на хората. Видял е какво ли не от времето на Анди Уорхол, Келвин Клайн и Бианка Джагър, снимал е реклами със звезди като Хали Бери и е бил в България за кампания на „Cuccio”.

Вижте тази любопитна среща:

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *