Миналата седмица е дебютирал първият трейлър на уестърн, режисиран от Винсент Д‘Онофрио и с участието на Дейн ДеХаан, Итън Хоук и Крис Прат, но някак сме успели да го пропуснем. Филмът е озаглавен „The Kid“ и представлява нов поглед към легендарния престъпник от Дивия запад Хенри Маккарти, по-известен като Били Хлапето.

В центъра на „The Kid“ е момче на име Рио (Джейк Шур), което е принудено да пресече Американския запад, в отчаян опит на спаси сестра си (Лейла Джордж) от ръцете на злия си чичо (Крис Прат). По пътя той се натъква на шериф Пат Гарет (Итън Хоук), който е по следите на известния Били Хлапето (Дейн ДеХаан). Рио се оказва вплетен в отношенията на котка и мишка между тези две легендарни фигури, в последната година от живота на Били Хлапето. В крайна сметка Рио е принуден да избере в какъв мъж ще се превърне – в мъж на честа или в престъпник, и ще използва решението си, за да спаси семейството си.

Вижте трейлъра.

Може би беше по-добре съвсем да го пропуснем. Бяхме привлечени от името на Винсент Д‘Онофрио, когото адски харесваме и ни беше любопитно да видим как се справя с режисурата, както и от имената на Дейн ДеХаан, Итън Хоук и Крис Прат, които са сред актьорите, на които се кефим, а и принципно харесваме уестърни. Крайният резултат обаче ни изглежда толкова невдъхновено, че не е истина. А това е наистина жалко, защото на хартия „The Kid“ определено има потенциал.

Между другото, поразровихме се и видяхме режисьорския дебют на Винсент Д‘ОнофриоDon’t Go in the Woods“. А, леле, майко! Явно това е един от случаите, в които талантът не е всестранен. Струва ни се, че най-добре е в бъдеще Д‘Онофрио да си стои пред камерата.

плакат

Режисьор на „The Kid“ е Винсент Д‘Онофрио („Don’t Go in the Woods“), по сценарий на Андрю Ланам („The Glass Castle“, „The Shack“). В ролите са Дейн ДеХаан, Итън Хоук, Крис Прат, Джейк Шур, Лейла Джордж, Адам Болдуин, Тейт Флечър и др.

Премиерата е на 8 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. 3/7 от Великолепната седморка са замесени тук, като Итън Хоук е визуално 1:1, с героя си от 7морката.
    И отва като седморката която скоро даваха, ще е за неделя вечер по Домус ти ви

  2. “Седморката” с Хоук беше доста тъп филм, а това изглежда даже по-зле.

  3. Крис Прат не можеш го познаеш, гаси.
    Межди другото адски прилича на Големия Бил Пакстън, но с брада. Кой на вярва да погледне на 1:31. Все едно е Бил Пакстън от Пришълците… но с брада…

  4. Дейн ДеХаан е един от най-некадърните хора раждали се някога. А „Седморката“ с Хоук беше горе-долу гледаем.

  5. Отвратително монтиран трейлър – толкова много кадъра в секунда, че едвам виждаш какво се случва, камо ли кой кой е… Силен пас за тоя филм – язък за актьорите в него и най-вече за Д’Онофрио. Не се учудвам, че Прат се е маскирал до неузнаваемост…