Днес ни върви на комедии за порастване. След чудесния трейлър на „Booksmart“ на Оливия Уайлд, получаваме първия трейлър и на „Момчета за пример“ („Good Boys“) на Джийн Ступнитски. Продуциран от Сет Роугън и Еван Голдбърг, филмът сваля възрастовата граница до 12 години, но само по отношение на главните действащи лица – що се касае до зрителите, твърдо оставаме в „R“ категорията. Между другото, точно с тези неща е свързан и един от най-добрите моменти в трейлъра – неговото начало, в което Сет Роугън обяснява на младите актьори във филма Джейкъб Трембли, Брейди Нуун и Кийт Л. Уилямс, че е окей да участват и да говорят „мърсотии“, но не и да се гледат как го правят. С една дума, Холивуд.

Момчета за пример“ разказва за  12-годишния Макс (Трембли), който получава покана за първото си парти с целувки и изпада в паника, защото не знае как да се целува. Той се обръща за помощ към своите верни другари Тор (Нуун) и Лукас (Уилямс), с които решават да откраднат дрона на бащата на Макс – дрон, който на Макс му е абсолютно забранено да пипа, за да шпионират тийн двойка, която се натиска в съседство. Разбира се, нищо не протича според плана и тримата приятели взимат няколко епично лоши решения, забърквайки се в поредица от ситуации, коя от коя по-смахната, а по петите им са както полицията, така и двойка ужасяващи тийнейджърки.

Вижте какви са ги забъркали този път авторите на класически кретении като „Суперяки“, „Ананас експрес“, „Саламена фиеста“ и „Палавата класна“.

Убийте ни, забавлявахме се на този трейлър. Обичаме подобни комедии, а началото, както вече казахме, е един път. Роугън и Голдбърг са ни поднасяли и пълни тъпни, но когато напипат нещата, резултатът е наистина забавен. Не очакваме класика от рода на „Суперяки“, но „Момчета за пример“ има потенциал да бъде нещо повече от поредната простотийка. Ние определено сме „на борда“, а надеждите ни този път не са филмът да е наистина качествен, а да не вземат сега да съсипят кариерата на малкия Джейкъб Трембли („Стаята“), който е един от най-талантливите млади актьори, снимащи в момента.

плакат

Режисьор на „Момчета за пример“ („Good Boys“) е Джийн Ступнитски, който е и сценарист заедно с Лий Айсенбърг („The Office“, „Палавата класна“). Продуценти са Еван Голдбърг, Сет Роугън, Джеймс Уивър и Лий Айсенбърг. В ролите са Джейкъб Трембли, Брейди Нуун, Кийт Л. Уилямс, Уил Форте, Моли Гордън, Мидори Франсис, Джош Карас и др.

Премиерата е 16 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. добре де, имаме традиции в детското кино…що от 50 години не може да направим сносен такъв бе!!

  2. Не можем да правим добри детски филми, защото не можем да правим каквито и да е добри филми.