The Best Exotic Marigold Hotel

Не сме най-големите почитатели на филмите с гериатрична/сенилна тематика (при все че има едно-две заглавия, които ни допадат доста), но честно казано, не виждаме как бихме могли да откажем на Бил Най, Маги Смит, Том Уилкинсън и Джуди Денч.

Те (и Дев Пател) са звездите на най-новия филм на Джон Мадън („Влюбеният Шекспир” , предстоящия „The Debt”, за който чуваме добри неща) „The Best Exotic Marigold Hotel”, в който се разказва за група хора на възраст, които решават да „аутсорснат” пенсионирането си в по-евтината и екзотична Индия и по-специално в луксозен комплекс, който обаче, въобще не е това, което са очаквали.

http://www.youtube.com/watch?v=6hDFGTs2Fzk

Трябва да кажем, че трейлърът не изглежда зле, но определено се забелязват няколко „cheesy” момента. Вярно е, че актьорите са прекрасни и биха могли да спасят всеки филм, но ако Мадън е залитнал в посока „Мандолината на капитан Корели”, бая ще трябва да се постараят, за да оправят нещата.

Премиерата на „The Best Exotic Marigold Hotel” е 9 март 2012.

The Best Exotic Marigold Hotel

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Знам, че с това вече ставам банален, но: филм, в който участва Маги Смит, веднага се определя като задължителен, ако имаме и Джуди Денч – повече от задължителен, щом е включена и Пенелъпи Уилтън – повече от повече от задължителен. А ние имаме още и Техни величества Бил Най и Том Уилкинсън. Май диър Дринов, та тез хорица могат да изнесат и филм на Уве Бол, бе да му се не види! 😛

  2. @Влади Неколов
    Да не бе да искаш да ми кажеш, че филмите на Уве са лоши и трябва някой да ги изнася? 🙂 🙂

    @Lora
    Хе-хе! Таз твойта Индия! 🙂