Вече изскочиха ранни отзиви за „Шазам!“ („Shazam!“) и преобладаващото мнение е, че филмът е от успешните комиксови проекти на DC и Warner, като под „успешни“ в случая се има предвид, че не е трагичен, а свеж и развлекателен и има потенциал да се хареса на масовата публика.

За да е наистина „успешен“ за DC и Warner обаче, е необходимо „Шазам!“ да направи пари. А едно от местата, където се правят сериозни пари в боксофиса, разбира се, е Китай и точно за този пазар е насочен най-новият трейлър, включващ специално обръщение от Ашър Ейнджъл, Закъри Леви и Джак Дилън Грейзър. Освен това, трейлърът предлага и няколко любопитни нови кадъра, които не сме виждали в рекламите до този момент.

Шазам!“ разказва за едноименния супергерой (Леви), който се явява алтер-его на младия Били Батсън (Ейнджъл). След като могъщ магьосник призовава Били и му дарява способността да се превръща в зрял мъж, той трябва, с помощта на най-добрия си приятел Фреди Фрийман (Грейзър), да се справи със силите на злото, олицетворени от д-р Тадеус Сивана (Марк Стронг).

Вижте новия китайски трейлър, а веднага след него ще откриете и клип, в който Фреди помага на Шазам да разбере какви са суперсилите му.

Надяваме се крайният резултат наистина да е толкова приятен, колкото твърдят ранните отзиви. Принципно, те не са ни особено мерило, но в случая се припокриват с това, което виждаме в трейлърите, така че има надежда. И за пореден път да отбележим, не очакваме „Шазам!“ да е добър филм, а просто свеж и развлекателен.

За финал вижте официалния синопсис и един нов IMAX постер.

Всички имаме супергерой дълбоко в себе си, нужна е просто малко магия, за да излезе наяве. В случая с Били Батсън е нужно просто да извика Шазам! и 14-годишното осиновено хлапе се превръща във възрастен супергерой, всичко това благодарение на древен магьосник. Все още дете по сърце, заключено в божественото тяло на Шазам, Били започва да се забавлява с новите си способности, тествайки лимита им. Той ще трябва да се учи бързо, за да може да се справи със смъртоносните сили, контролирани от д-р Тадеус Сивана.

плакат

Режисьор на „Шазам!“ („Shazam!“) е Дейвид Ф. Сандбърг („Не гасете светлината“), по сценарий на Хенри Гейдън („Earth to Echo“). В ролите са Ашър Ейнджъл, Закъри Леви, Джак Дилън Грейзър, Марк Стронг, Джимон Хонсу, Адам Броуди, Мишел Борт и др.

Премиерата е на 5 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *