Преди няколко дни Disney представиха кратичко тийзърче и character постер на отдавна изгубеното романтично увлечение на Уди – порцелановата пастирка Бо Пийп, с което дадоха заявка, че тя ще бъде част от новата история на играчките в предстоящия „Играта на играчките: Пътешествието“ („Toy Story 4”), който, като огромни фенове на поредицата, е сред най-очакваните от нас филми тази година.

Късно снощи на Super Bowl, наред с рекламите на „Отмъстителите: Краят“ и „Капитан Марвел“, Disney представиха спот и на „Играта на играчките: Пътешествието“, който реално разкрива първите кадри от филма, сред които присъства и Бо Пийп. Виждаме още и панаира, на който ще се развива част от действието, като и Дъки и Бъни (вероятно това ще е цялата им роля), с които се запознахме в един от предишните тийзъри и които тормозят Баз. Единственият, който липсва, е Форки – новата играчка, която Бони прави и която очакваме да има голяма роля.

Честно казано, нямаме търпение да видим пълен трейлър, за да придобием по-добра представа какво ни очаква като история. На този етап не можем да сме сигурни. Във филмите от поредицата досега винаги е имало шегици, но не това е, което ги прави толкова популярни и обичани. Надяваме се и тук, както и в предишните три части, да присъстват силни емоционални теми, а не да ставаме свидетели на продължение, направено само и единствено в името на това да има продължение, което да изкара пари. Имаме нужда този филм да е достоен и да не посрами наследството на „Играта на играчките“.

Някаква идея за сюжета на филма може да ви даде пълният синопсис, а веднага след него ще видите и два плаката – един на Бо Пийп, който допълва предишните character постери, както и един на Уди пред панаира.

В „Играта на играчките: Пътешествието“ Уди вече е в нова стая, с нови играчки и принадлежи на ново дете – Бони. Той винаги е бил сигурен в мястото си на този свят и в своите приоритети, които са да се грижи за своето дете, без значение дали е Анди или Бони. Затова когато Бони добавя в стаята нова играчка, която самата тя е направила – неохотният Форки (Виличко?), който счита себе си за „боклук“, а не за играчка, Уди се нагърбва със задачата да му покаже защо трябва да приеме това, че е играчка. Когато Бони взима цялата банда на семейната екскурзия, Уди се озовава на неочаквано отклонение, което включва среща с отдавна загубената му приятелка – пастирката Бо Пийп. След години, в които е била сама, приключенският дух на Бо и животът, прекаран на пътя, вече не отговарят на деликатната ѝ порцеланова облицовка. Уди и Бо разбират, че вижданията им по отношение на живота като играчка са тотално различни, но скоро откриват, че това им е последната грижа.

плакат toy-story-4-poster-2-20190204

Режисьор на „Играта на играчките: Пътешествието“ („Toy Story 4”) е Джош Кули, по сценарий на Стефани Фолсъм („Star Wars Resistance“). Продуцент е Джонас Ривейра („Отвътре навън“). В оригинал ролите се озвучават от Том Ханкс, Тим Алън, Джоан Кюсак, Дон Рикълс, Естел Харис, Уолъс Шон, Джон Раценбъргър, Блейк Кларк, Джеф Пиджън, Лори Меткалф, Патриша Рекет, Кийгън-Майкъл Кий, Джордан Пийл, Кристен Шол, Тон Хейл, Бони Хънт и др.

Премиерата е на 28 юни 2019.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *