„Тhe biggest, baddest, killingest action event of the year“ е от типа смели рекламни изречения, които сме чували прекалено често, рядко са с покритие и просто няма как да приемем наистина сериозно. Но когато е по отношение на филм, с участието на съвременни екшън икони като Ико Уайс, Тони Джа, Скот Адкинс, Тайгър Чен и Майкъл Дж. Уайт, нещата придобиват съвсем друг характер и сме склонни да допуснем, че може да е истина.

Филмът, за който се отнася рекламното изречение и който събира изброените майстори на бойните изкуства, носи доста подходящото заглавие „Triple Threat“ и е дело на режисьора и бивш каскадьор Джеси В. Джонсън („Charlie Valentine“, „The Butcher“), по сценарий на Джоуи О‘Брайън („Motorway“, „Downrange”) и Пол Стахели („Pressure“, „7 Guardians of the Tomb“). Официалният синопсис е красноречив:

Този главоломен трилър събира половин дузина от най-големите световни екшън звезди за филма-събитие с бойни изкуства за годината. Когато е извършен удар срещу дъщерята на милиардер, наемници и убийци се изправят едни срещу други в открита война.

Екшън-тупалка с Ико Уайс, Тони Джа, Скот Адкинс, Тайгър Чен и Майкъл Дж. Уайт, плюс Селина Джейд, Майкъл Биспинг и Джийджа Янин, какво повече ви трябва като информация? Вижте трейлъра, който дава добра представа какво можем да очакваме от „Triple Threat“.

Евтинийка ала „The Expendables“, но с модерни martial art звезди. Не очакваме много, поне не и нищо от ранга на „The Raid“ или „The Night Comes For Us“, но не бихме пропуснали да си начешем крастата за тупалки. Не и при подобен актьорски (използваме думата по-свободно от обикновено) състав.

В добавка вижте и един постер.

плакт

Режисьор на „Triple Threat“ е Джеси В. Джонсън („Charlie Valentine“, „The Butcher“), по сценарий на Джоуи О‘Брайън („Motorway“, „Downrange”) и Пол Стахели („Pressure“, „7 Guardians of the Tomb“). В ролите са Ико Уайс, Тони Джа, Скот Адкинс, Тайгър Чен, Майкъл Дж. Уайт, Селина Джейд, Майкъл Биспинг, Джийджа Янин и др.

Премиерата е на 19 март в киносалоните и на 22 март на VOD.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Като прочетох кои участват и вътрешно изкрещях YESS!!! След като изгледах трейлъра – Aaaa, not so much… Ще се гледа, но ако това са им части от най-добре хореографираните сцени, значи положението ще е плачевно. Дано са запазили изненади за самия филм.

  2. Не знам какво да мисля на база трейлъри още, ако пак Ико и Тони са си пропиляли потенциала в нещо евтинко само и само да ги съберат на едно място, по-добре да не правят нищо, а тоя Тайгър Чен ми прилича все едно е изял едно кило мукава, токова антипатичен да ми е. Хайде Скот Адкинс и той е талантлив, ама ако не се постараят с бойната хореография, значи всеки трябва да си прави филмите поотделно – за справка, Ong Bak, The Raid 1&2, Ninja: Shadow of a tear.

  3. Успях да сколасам да го изгледам … ама май не трябваше. Оказа се, че съм бил прав – хореографията на екшън сцените е като загрявка преди час по физическо. А без яки тупалки, защо въобще съществува такъв филм, освен актьорите да приберат по един пейчек? Евала, че е R-rated, има доста кръв, заснет е добре, супер е да видиш такъв състав на екран, но просто филма не работи. Ако беше излязъл през 90-те щеше да е култ, но в днешно време просто стои нелепо. Филми като The Raid и Tom Yum Goong вдигнаха летвата прекалено високо и тук дори звездите от тези филми не могат да спасят положението.