Ал Пачино

It’s better to go too far than not far enough…

Как звучи това – окончателно, фатално, предизвикателно, пълно с изненади? Най-вероятно е всичко накуп, защото точно това е първата мисъл, когато ни попадне филм с участието на Ал Пачино и Антъни Хопкинс. Прекланяме се пред майсторството им, доказано през годините, без значение, че в последните години тук-там стъпват на криво и се надяваме, че с най-новия им съвместен проект „Misconduct”, са избирали ролите си умно. Дали това е така, вижте в първия трейлър на филма.

Малко сме раздвоени – актьорският екип е за завиждане, ала резултатът, част от който виждаме в трейлъра, не е от най-впечатляващите. Очакваме трилър и съдебни перипетии, а всъщност в основата на сюжета е са няколко (съвсем различни) престъпления и опит за преследване на извършителя/ка/ите.

Наред с големите звезди участват Джош Дюмел, Малин Акерман, Алис Ив и Джулия Стайлс (къде се изгуби това момиче?). Изнудване, измами, несправедливи обвинения – това са залозите на Шинтаро Шимосава, който от продуцент („The Grudge”, „The Grudge 2”, тв-поредиците „The Following” и „Intelligence”) е решил да става режисьор.

Ще очакваме повече информация за неговия „Misconduct”, преди да произнесем окончателна присъда, а това (може би) ще се случи по някое време догодина.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Да, но Гослинг и Хопкинс стояха добре един срещу друг. Докато тук имаме Дюшамето, а Пачино сигурно ще се появи за 10 минути.