Zabravena_2_2

Ако следите редовно сайта ни, знаете, че по неведоми причини обръщаме специално внимание на заснетия изцяло в България оригинален сериал на AXN „Забравена“ („Absentia”), който на 15 май ще се завърне за втори сезон. В тази връзка имаме възможността ексклузивно да ви покажем онлайн първия трейлър на новия сезон.

Припомняме, че първият сезон на „Забравена“ разказва опитите на агента на ФБР Емили Бърн (Стана Катич) да възобнови нормалния си живот със сина и бившия си съпруг, след като е била в неизвестност в продължение на шест години. Докато е по следите на известен бостънски сериен убиец, тя изчезва без следа и скоро е обявена за мъртва, до момента, в който е открита в изоставена хижа в гората, полужива и без никакъв спомен за случилото се с нея през целия период, в който е била в плен. Твърдо решена да събере липсващите парчета от пъзела, Емили скоро се оказва въвлечена в нова серия от убийства.

Вижте трейлъра, който ни разкрива първия ни поглед към новия сезон, а след него ще откриете и официален синопсис.

След като открива своя похитител, Емили се опитва отново да се върне към нормалния си живот на майка и оцеляла след шест години на физически и психически изтезания, но дори докато възстановява връзката си със сина си Флин, тя не може да се отърси от мрака в миналото си. Емили привлича на своя страна в тайно разследване на загадъчната си история бостънския полицейски следовател Томи Гибс. Когато случаят отново заплашва да стане смъртоносен, тя ще рискува всичко, за да разкрие истината и да защити семейството си…

За финал вижте и още един допълнителен кадър.

Zabravena_2_1

Забравена“ („Absentia”) е по идея на Гая Виоло и Мат Сърълник. Режисьор е Одед Ръскин („False Flag“, „Beauty and the Baker”), който е изпълнителен продуцент заедно с Джули Глюксман, Стана Катич, Мат Сърълник и Мария Фелдман. В ролите се завръщат Стана Катич, Патрик Хюсингер, Кара Теобалд, Нийл Джаксън, Ейнджъл Бонани и Пол Фрийман, а сред новите лица са Матю Ле Невез и Наташа Литъл.

Българската премиера е на 15 май по AXN.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments