Съвсем наскоро ви съобщихме, че любимият ни Едгар Райт подготвя следващия си филм – психологически трилър, чието действие ще се развива в Лондон, „такъв, какъвто го познава той“. Сега с радост отбелязваме, че проектът започва да се пооформя и не само има заглавие, което може да е работно, но може и да е съвсем финално, но и стана известно първото име в най-вероятно доста приятния каст.

Заглавието според Variety е „Last Nigh in Soho“, но е добре да имаме едно наум, защото съвсем скоро самият режисьор обяви, че финално име няма. Дали това се е променило или „Last Nigh in Soho“ е просто временно заглавие, тепърва ще разберем.

Актрисата, която се присъединява към филма обаче, е ясна и това е Аня Тейлър-Джой, която последно видяхме в разочароващия „Стъкления“, но ни впечатли доста отдавна с „Вещицата“. Засега няма никаква информация за сюжета, камо ли за ролята на Джой, освен че е „една от главните“.

Честно казано, нямаме търпение да научим нещо повече „Last Nigh in Soho“ и ни е интересно кой още ще се присъедини към актьорския екип. Залагаме на някой и друг стар познайник на Райт, както и още няколко яки нови попълнения. Подозираме също така, че много скоро ще пишем още новини за филма, което може само да ни радва.

Не е огромна изненада, че Тейлър-Джой ще участва във „Last Nigh in Soho“ – Райт неведнъж е хвалил актьорските ѝ способности (напълно заслужено, бихме добавили) и съвсем открито е заявявал, че би искал да работи с нея в близко бъдеще. Психологически хорър-трилър, за който се очаква да няма нищо общо с досегашните леко или силно комедийни филми на Райт, звучи като идеалния проект. Сега да попълнят набързо екипа и да започват снимките, защото вече не се търпи това чакане.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Xaxa, аз като мацка я харесвам май само във “Вещицата”, но като актриса е куул навсякъде, така че палци горе за новината 🙂

    1. Изключителна е. Навсякъде ми харесва как играе. Истински Талант!