Като доказателство, че хората с кино в кръвта винаги могат да открият още една, допълнителна или изостанала причина да се впуснат в поредната авантюра, независимо от напредването на „златната възраст”, в стрийминг-платформата Netflix се появява още едно предложение за лекомислено забавление – Чеви Чейс и Ричард Драйфус обединяват сили за „The Last Laugh”.

Независимо колко сива/бяла е косата и колко бързо лети времето, винаги може да се намери повод за комедийно отклонение от рутината на ежедневието – ето как постигат това двамата легендарни актьори.

Един пенсиониран агент, организирал в миналото живота и ангажиментите на множество артистични таланти, се среща със своя първи клиент – майстор на стенд-ъп комедията, който се е отказал от стремежа да весели хората преди пет десетилетия! Оказва се, че тяхната пенсионерска общност е прекалено тясна за спомените им и те решават да потеглят (оново) на път из страната, в опит да развеселят хората, независимо от възрастта…

В актьорския екип на „The Last Laugh” се присъединяват още Крис Парнел, Кейт Микучи и Анди МакДауъл (а пък нея от колко време не сме я виждали никъде…). Режисьор на филма е Грег Притикин, познат от работата си по „Monster of the House” и фрагмент от (печално) известния „Movie 43”.

Премиерата на „The Last Laugh” е по Netflix на 11 януари 2019.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *