В пъстрата палитра „по нещичко за всеки“ на Netflix съвсем скоро ще се появи поредицата „Sex Education“, която ще представи едно „съвременно британско любовно писмо към сериалите с американски гимназисти“.

От трейлъра оставаме с впечатление, че стрийминг-платформата ще предложи захаросана пуканка за подрастващи. Не винаги това е лоша характеристика, особено когато в замисъла участва любимата Джилиън Андерсън и Ейса Бътърфийлд („Изобретението на Хюго“, „Играта на Ендър“), който също харесваме и който тази година ще навърши 22, но все още носи невинността на младеж около 17. Вижте.

https://www.youtube.com/watch?v=o308rJlWKUc

Въздържаме се от оценки на ниво трейлър и ще очакваме да видим как ще се развие историята в рамките на предвидените осем епизода. Ето какво гласи официалният синопсис:

Запознайте се с Отис Милбърн (Бътърфийлд) – свит, срамежлив и необщителен ученик, който живее с майка си Джийн (Андерсън), а нейната професия е секс-терапевт. Заобиколен от наръчници, видеоматериали и тенденциозно детайлни разговори за секса, Отис е все още девствен и изключително неопитен младеж. Когато съучениците му научават за средата, в която е израснал, става ясно, че момчето лесно може да се сдобие с популярност сред връстниците си, като използва наученото у дома. Той се „сдушва“ с Мейв (Ема Маки), находчива гаменка, и заедно с най-добрия си приятел Ерик (Шути Гатуа) организират „неофициална“ клиника за секс-терапия – и ще трябва да изслушват и да се справят с шантавите проблеми на съучениците си. Чрез анализа на тийнейджърската сексуалност, Отис осъзнава, че може би и самият той се нуждае от „терапевтична“ помощ…

Оригиналната продукция на Netflix вече има сериозни параметри – като обем и честота на премиерни заглавия. Това може би е очаквано, като се има предвид милионите абонати, чиито разнообразни вкусове трябва да бъдат задоволявани непрестанно. „Sex Education“ е първа телевизионна поредица за сценаристката Лори Нън, а епизодите ще бъдат режисирани от Бен Тейлър („Catastrophe“) и дебютантката Кейт Херън.

плакат

Премиерата на осемте епизода на „Sex Education“ ще бъде на 11 януари – тоест, след седмица.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *