received_283763245773178

Мощно женско присъствие тази седмица в документалната кино поредица на журналиста Стаси Айви.

Отскачаме до Торонто, където продължават срещите ни от снимачната площадка на сериала „Случаите на Франки Дрейк” – криминална история за жени детективи. Шантел Райли е актриса и певица от канадски и ямайски произход. Прави дебюта си на сцена като Нала в германската версия на „Цар Лъв” в Хамбург, а на следващата година и на Бродуей. Телевизионната й биография включва ролята на Кейт в сериала „Уинона Ърп”, както и една от главните роли в „Случаите на Франки Дрейк”.

Шантел играе Труди, която не само се бори с предразсъдъците, че е жена детектив през 20-те години, но и идва от голямо афро-американско семейство и майка й не одобрява работата й. Тя е дясната ръка на Франки, помагат им и Фло, която работи в моргата и Мери, която мечтае да бъде полицай, но е офицер по морала. Ще видим Шантел и в новия сериал „Second City”, който е с част от героите на успешния „Костюмари”. Тя ще сподели пред журналистката всичко за опита си на сцената на Бродуей, женските приятелства на снимачната площадка и любовта си към супер героите на Марвъл.

Срещата с Шантел вижте тук:

Стаси Айви и фотографът Диляна Флорентин ще ни пренесат и близо до емблематичния знак Холивуд в Лос Анджелис, както и до студиата Youtube Space, където много онлайн звезди снимат съдържанието си. Там ще ни срещнат с младата актриса и режисьор Шей-Лий Шакълфорд. Талантлива дама, която е трета от супер успешното комедийно трио SketchShe. Тя и нейните колежки снимат скечове именно в пространството на YouTube и набират милиони последователи с клипчетата си. “Трябва да умееш да останеш позитивен и да се радваш на всички малки победи. Да оценяваш всяка малка крачка напред, защото те помагат и чрез тях пробиваш напред към голямата си цел”, споделя красивата австралийка.

Всичко за техния успех, пътя от Австралия, има ли теми табу и как се става огромна звезда само за месец, ще разберем от нея тук:
https://www.youtube.com/watch?v=EwozUhghmbM

Следете Cinema Confidential на официалния сайтYouTubeFacebook и Instagram.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *