Cinema Confidential ни представя забавните истории от снимачни площадки на актьора Пол Бен-Виктор. Гледали сме го в повече от 60 филма и телевизионни сериали. Първата му мечта е да строи декори, докато не се качва на сцената за случайно прослушване. Да строи различни неща си остава негово хоби и до днес. Започва първо с реклами, а след това идват и филмите – „Тумбстоун”, „Тримата тъпаци”, „Daredevil”, „Наркомрежа”, „Антураж”, „Винил” и „Истински детектив” са само част от заглавията, от където го познаваме. Предстои да го видим в независимия хит „Чудовище”  в ролята на прокурор и до Ал Пачино и Робърт Де Ниро в новия филм на Мартин Скорсезе – „The Irishman”.

Пол Бен-Виктор отваря дома си в Топанга, Лос Анджелис за Стаси Айви и Диляна Флорентин и имитира любимите си акценти пред камерата, както и разказва любопитни истории за Клинт Истууд, Ал Пачино и Робърт Де Ниро:

https://www.youtube.com/watch?v=XEnKlFzTd4s

Можем да се разходим из декорите на сериала „Криминалните случаи на Мърдок” в Торонто заедно с актрисата в главна роля Хелейн Джой, която има много забавни ситуации и истории зад кадър. В последния епизод от поредицата от снимачната площадка на сериала, можем да видим огромното студио, в което се прави сериала вече 12 години. Хелейн Джой споделя повече и за най-трудната си част от ролята – да помни медицински термини!

Честно казано нищо от това не е забавно и за мен си беше травматизиращо първата година! Да запомниш всичко това и всеки актьор, който е идвал като герой в моргата е имал същия проблем! Страшничко си е, първия път. Един от сезоните си бях счупила китката, не знам дали сте стигнали дотам още, но аз – Хелейн, си счупих китката, карайки колело. Имахме един много кратък момент, в който трябваше да завършим снимките, тъй като ми предстоеше и операция. Аз бях с този огромен гипс на ръката и трябваше да го крием зад предмети… Бях взела какви ли не лекарства, тъй като нямам никакъв толеранс за болка. А трябваше да говоря на латински и да правя операция същия ден. Всички все още могат да ти кажат колко беше зле! След всеки дубъл крещях “успях!” Бях толкова надрусана!”

Вижте историите й зад кадър тук:

Следете Cinema Confidential на официалния сайтYouTubeFacebook и Instagram.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *