Време беше след първия тийзър, който не показа нищо съществено от света на Аладин, да бъдат поднесени още частички от пъзела, по който работи Гай Ричи. Най-новият брой на EW, който е посветен на „Аладин” („Aladdin”) – игралният римейк на класическата анимация на Disney, с която са израснали няколко поколения почитатели на приказки, ни предлага първия ни истински поглед към филма, идващ под формата на няколко официални снимки.

В началото малко се стреснахме, защото през цялото време – най-вероятно необосновано – си мислехме, че за да прави всички вълшебства, които се очакват от него, Джини трябва да е рисуван и че Уил Смит ще даде само гласа си за ролята. Сега обаче виждаме как са го изтипосали – със солидни златни пранги на ръцете, завидно количество бижута и особено погледнат в профил (на едната снимка) леко ни заприлича на герой, изваден от прочутата картина на Репин „Запорожките казаци пишат писмо на турския султан”.

aladin-img08-20181220

Nasim Pedrad is Dalia, the free-spirited best friend and confidante of Princess jasmine (Naomi Scott) in Disney’s ALADDIN, Guy Ritchie’s live-action adaptation of the studio’s animated classic.

aladin-img02-20181220

aladin-img05-20181220

aladin-img03-20181220

aladin-img06-20181220

aladin-img07-20181220

EWCVR1542.43_2187y21821891221

Няма да се учудим, ако впечатленията ни претърпят промяна към по-добро, след като видим героите на „Аладин” да се движат и говорят, но първият поглед към тях не е много вдъхновяващ. За момента са ни интересни само Джафар (на „лошите” винаги им се получават нещата от първия път!), (с уговорки) приятелката на принцесата и – разбира се – Абу. Аладин и любимата му са доста… обикновени и не приковават моментално вниманието с неустоим чар. За Джини… не сме сигурни дали трябва да подостряме ятаганите отсега или да изчакаме все пак, поне да се появи един пълен трейлър…

Обещанието на Disney е във филма да има нови песни, създадени от Алън Менкен и авторите на „La La Land Бендж Пасек и Джъстин Пол. Режисьор на „Аладин“ („Aladdin“) е Гай Ричи („Две димящи дула”, „Гепи”, „Шерлок Холмс”), сценарият е дело на Джон Аугуст („Голяма риба”, „Булка-труп”), а продуцент е Дан Лин („Шерлок Холмс”). В ролите са Мена Масуд, Наоми Скот, Мерван Кензари, Уил Смит, Били Магнусен, Насим Педрад, Нумар Акар, Навид Негабан и др.

Филмът ще е в кината от 24 май 2019 на 2D, 3D и IMAX 3D в дублирана и субтитрирана версия.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

  1. Ринопластиката на животното от втората снимка кърти. усещането е яко Power Rangers TV series… К*р за Дисни! 😀

    1. Нищо ново, някои от детските филмчета на Дисни имат запомнящи се песнички, тук едва ли ще е по-различно. (Frozen)

    1. Това може да е коментар само на индивид, който НЕ Е гледал оригинала 😀 😀 😀
      Shame, shame, shame, shame… (и т.н.)

  2. Само като видя Уил Смит, който поначало си е страхотен актьор ми идва да си прережа вените. Но така е политкоректно, нали?

  3. Само маймунката ме кефи.всичко друго ми се ужасно,просто ужасно.нещо като много евтин сериал.