Броени дни преди щатската премиера на 7 декември, получаваме нов поглед към „Vox Lux” – изключително добре приетият от критика и публика втори режисьорски филм на Брейди Корбет с Натали Портман, Джуд Лоу иРафи Касиди. Погледът идва под формата на трейлър, който този път разкрива малко повече от историята.

Припомняме, че „Vox Lux” проследява пътя на младото момиче от трагедията, която се случва в зората на нейното съзряване, до превръщането и в суперзвезда. Филмът е едновременно история, изучаваща в дълбочина едно човешко същество и взаимоотношенията му със света, а също и внимателно наблюдение върху културните промени, които оформят цели поколения.

Вижте новия трейлър, който освен всичко друго, за първи път ни дава възможност да чуем и песен на Sia, която е автор на саундтрака на филма, а повече подробности за сюжета ще откриете в официалния синопсис по-долу.

Всичко продължава да изглежда все така любопитно и бляскаво, а по-подробен коментар на рекламната кампания и очакванията ни за филма може да откриете в новините ни до момента. Що се отнася до музикалната част и това, което е сътворила Sia, на първо слушане не ни грабва особено. Надяваме се обаче „Vox Lux” да стигне до нашите екрани. Ето и обещания синопсис, а веднага след него ще откриете и официален плакат.

Vox Lux” започва през 1999 година, когато сестрите-тийнейджърки Селест (Касиди) и Елинор (Стейси Мартин) оцеляват в жестока катастрофа. Те композират и изпълняват песен, разказваща за преживяното, и от трагедията се ражда нещо прекрасно и предизвикващо катарзис, както и тяхната кариера. Сестрите привличат вниманието на един амбициозен мениджър (Лоу) и бързо са изстреляни към славата и богатството – Селест става звездата, а Елинор – творческата сила. Във втората част на филма действието се развива през 2017 година, когато Селест вече е на 31 години (Портман), самата тя е майка на тийнейджърка (отново Касиди) и се опитва да балансира кариерата си, изпълнена със скандали, когато друго нещастие, предизвикано от насилствен акт, привлича вниманието ѝ.

плакат

Режисьор и сценарист на „Vox Lux” e Брейди Корбет („The Childhood of a Leader“). В ролите са Натали Портман, Джуд Лоу, Рафи Касиди, Дженифър Ел и Стейси Мартин. Саундтракът е дело на Sia (Сия Кейт Изобел Фърлър).

Щатската премиера е на 7 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *