Преди няколко дни имахме възможност ексклузивно да ви представим българските character постери на „Стъкления“ („Glass“). Тогава за пореден път споделихме, че не сме особено въодушевени от досегашните трейлъри, които не успяха да ни убедят категорично, че филмът на М. Найт Шамалан ще бъде на нивото, което лично ние изискваме отчаканото с години продължение на „Неуязвимият“, както и на скорошния „На парчета“.

Сега получаваме нов британски трейлър, който също не е толкова убедителен, колкото ни се иска, но смятаме, че е най-добрият до момента – или поне на нас ни допада най-много. Преди да го видите обаче, припомняме краткия официален синопсис.

Стъкления“ следва финалните събития от „На парчета“и проследява Дейвид Дън (Брус Уилис), който е по петите на свръхчовешкото проявление на Кевин Уендъл Кръмб – Звяра (Джеймс Макавой), и след поредица от ескалиращи сблъсъци, сенчестото присъствие на Илайджа Прайс (Самюъл Л. Джаксън) започва да изплува като оркестратор, който притежава тайни, критични и за двамата мъже.

Каквото и да си говорим, колкото и да не ни харесват рекламите (а още веднъж, тази по-горе ни е приятна), нямаме търпение да видим „Стъкления“ – чакаме го от „сто години“. И ако доскоро щяхме да сме мега-притеснени за филма, заради начина, по който се разви кариерата на Шамалан през последните десетина-петнайсет години, след „На парчета“ сме далеч, далеч по-спокойни, че крайният резултат няма да е трагичен.

Вижте и два нови международни постера. В очакване сме и на третия.

 

плакат glass_ver7_xlg

Режисьор и сценарист на „Стъкления“ („Glass“) e М. Найт Шамалан („Шесто чувство“, „Неуязвимият“, „Следите“, „На парчета“). В ролите са Самюъл Л. Джаксън (мистър Глас), Брус Уилис (Дейвид Дън), Ана Тейлър-Джой (Кейси Кук), Джеймс Макавой (Кевин Уендал Кръмб, Патриша, Денис, Хедуиг, Бари, Джейд, Оруел, Хайнрих, Норма, Пол и Звяра), Сара Поулсън, Спенсър Трийт Кларк, Шарлийн Уудард, Люк Кърби и др.

Премиерата е на 18 януари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *