колин фарел

С голямо нетъпрение очакваме предстоящия „Toff Guys” на Гай Ричи, представян като „завръщане към корените” за режисьора, тъй като ще бъде криминална комедия от порядъка на „Две димящи дула”, „Гепи” и „Рокенрола”. И както знаем, една от запазените марки на Ричи е да изпълни криминалния си свят с цял куп разбойници, съответно – с цял куп актьори.

Сега с голямо удоволствие разбрахме, че Колин Фарел по всяка вероятност ще се присъедини към тях. Харесваме Фарел много, тъй като той в последните години узря много като актьор. Той винаги е имал огромен талант, но по една или друга причина дълго време не можеше да си намери нишата, беше смятан за поредното пропаднало „лошо момче”, което ще си пропилее кариерата в преследване на забавления. За огромно наше удоволствие обаче той успя да се завърне на  екрана с впечатляващо зрели изпълнения и интересен избор на проекти  като „Омарът”, „Убийството на свещения елен”, „The Beguiled” и „Седемте психопата”. Сега ще се присъедини към престъпния смят на Гай Ричи и дори смятаме, че дивото му минало само ще допринесе за изграждането на ролята му – треньор на ММА борци, подходящо наречен Коуч.

Вече знаем, че Матю Маконъхи ще оглави проекта, а научаваме вече и малко подробности за героите. Маконъхи ще бъде наркобос, който иска да се измъкне от бизнеса и да го продаде. Всички поддържащи персонажи ще се навъртат около него или за да му помогнат в това начинание, или да го осуетят. Хенри Голдинг ще влезе в ролята на виетнамски гангстер. Хю Грант също се присъединява към актьорския състав, в ролята на съмнителен фотограф, който има скандални снимки, с които ще изнудва героя на Маконъхи.  Грант също напоследък е в приятно изненадващ подем – след като дълго време почти изобщо не го бяхме виждали и явно и той е имал нужда от почивка от времето си на една от най-големите звезди на планетата, напоследък той се завръща с чудати и интересни роли като лошият в „Падингтън 2” и Джеръми Торп в „A Very English Scandal”.

Като цяло ни звучи като рецепта за класически филм на Гай Ричи и сме много развълнувани. За съжаление лошата новина е, че любимката ни Кейт Бекинсейл се е отказала от участието си в проекта и ще бъде заменена в ролята на съпругата на наркобоса Маконъхи от Мишел Докъри („Downton Abbey”). Не искаме да кажем  нищо лошо за Докъри, сигурни сме, че е отлична актриса, просто много се бяхме надъхали именно за Бекинсейл.

Приемиерна дата за „Toff Guys” все още не е обявена, но според iMDB филмът вече се снима, така че предполагаме, че ще бъде следващия филм на Ричи, който ще видим на екран, след live-action версията на „Аладин”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. От последните два филма на Гай Ричи се спасих по средата. А аз не доглеждам докрай филми само в извънредно крайни ситуации.
    Но Колин Фарел, сам по себе си, е сериозна причина директно да си спестя идния и да не губя половин филм време.

  2. Е стига де, нека първо видим какво ще ни представи лошото момче на британското кино, пък после да мятаме доматите и яйцата! Гай Ричи мина през доста смени на характера – от трудния за храносмилането филм за Артур, до брилянтния „U.N.K.L.E.“ Жалко за кака Кейт, но се надявам и без нея филмът да се получи…Новината за присъединяването на Колин Фарел ме оставя равнодушен, но пък присъствието на Матю Маконъхи ме радва извънредно много, стискам палци и той да не напусне…