дан гилрой
Дан Гилрой

Преди броени часове стана ясна част от селекцията на предстоящото в началото на следващата година издание на фестивалa в Сънданс и покрай това получихме кадри от доста любопитни и очаквани проекти. Първото заглавие, на което обръщаме внимание, е „Velvet Buzzsaw“ – третият режисьорски проект на Дан Гилрой, събиращ отново звездите от „ЛешоядаДжейк Джиленхол и Рене Русо, които откриваме и на първата официална снимка от филма.

Преди да видите как ще изглеждат двамата актьори в техните превъплъщения, припомняме, че „Velvet Buzzsaw“ е трилър, чието действие се развива на сцената на световното съвременно изкуство с „успешни творци и мега-колекционери, които плащат сериозни цени, когато изкуството и търговията се сблъскат“…

velvet-buzzsaw-jake-gyllenhaal-rene-russo-20181129

Нямаме търпение да научим повече подробности за сюжета на „Velvet Buzzsaw“, за ролите, които изпълняват Джейк Джиленхол (който ни изглежда като измамник, правещ се на човек, разбиращ от висше изкуство) и Рене Русо, както и да ги видим в действие в първия трейлър. Разбира се, най-много от всичко искаме да гледаме самия филм. Последният режисьорски проект на Дан Гилрой Roman J Israel, Esq.“ не беше толкова добър и успешен, колкото „Лешояда“, но смятаме, че тук има всички предпоставки отново да ни предложи нещо от висока класа.

Освен Джейк Джиленхол и Рене Русо във „Velvet Buzzsaw“ участват и Тони Колет, Джон Малкович, Зауи Аштън, Наталия Дайър, Били Магнусен, Давийд Дигс, Том Стъридж и др.

Премиерата на филма ще бъде на фестивала в Сънданс, който ще се проведе от 24 януари до 2 февруари 2019.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *