„Златните години… време да изживеете отново старите си спомени… време за почивка на верандата… време за ритане на задници!”

В края на миналата година, точно на връх Коледа видяхме първия трейлър на обещаващата простотийка с Дани Трехо, Чарлс С. Дътън и Рон Пърлман „Bad Ass”, която е вдъхновена от истински инцидент, в който ветеран от Виетнам става интернет сензация, след като пребива един отворенгяс в автобуса.

Сега е ред на нов, кратичък трейлър, съсредоточен върху Трехо, ритането на задници и екшънията. Или иначе казано, точно това, което ще продаде филма.

И друг път сме казвали, че харесваме такива простотийки и нямаме нищо против да гледаме подобни филми, стига да не станат прекалено много. Пък и Трехо е роден за ролята, така че, още веднъж, ще го гледаме.
Хвърлете едно око и на плаката.

Bad Ass - плакат

Франк Вега е ветеран от Виетнам, който се завръща у дома и открива, че не само е загубил работата и приятелката си, но и обществото отказва да го приеме обратно. Чак 40 години по-късно, след инцидент в градския транспорт, в който той защитава възрастен чернокож мъж от двама скинари (не може да не се вмъкне нещо благородно в цялата работа, недейте така!), Франк отново е приет за герой и получава признателността, която заслужава. Но късметът му отново се обръща, след като най-добрият му приятел Клондайк е убит и полицията не прави нищо по въпроса.

Премиерната дата все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *