С един ексклузивен поглед от Empire към новия филм „Serenity”, създаден от екип безспорно талантливи хора, искаме да се/ви убедим, че когато има идея и обещаващ замисъл, трилърите със страстна любовна история се очакват с особен „гъдел” и нетърпение.В случая начело е Стивън Найт, режисирал „Redemption” и камерния трилър „Locke” с Том Харди, добре познат като сценарист на „Източни обещания” и създател на „Peaky Blinders” и „Taboo”. Той е поверил главните роли на Матю Маконъхи и Ан Хатауей, а обещанието е за тайни и загадки, гарнирани със страст и може би… лудост?!

Вижте новия британски трейлър, който определено въздейства с напрежение и добър монтажен ритъм.

Маконъхи е в ролята на рибаря Бейкър Дил, който се е „оттеглил” от света и си живее спокойно в тропиците. Изневиделица в живота му се появява отново бившата му жена Карън (Хатауей) и му сервира предложение, което е доста страховито – тя го моли да я отърве от новия й съпруг, който не се колебае да издевателства над нея, а идеята е да го изведе „за риба” и да го бутне в океана, за да го изядат акулите. Оказва се, че бившият има празноти в спомените си, което не е никак успокоително, а настоящият е наистина гадно копеле – от онези образи, дето пасват като ръкавица на Джейсън Кларк.

Обещанията са сериозни, екипът – също: Найт е сценарист и продуцент, а освен споменатите Маконъхи, Хатауей и Кларк, в „Serenity” участват още Джимон Хонсу, Джеръми Стронг, както и Даян Лейн. Продуценти са Гай Хийли („Locke”) и носителят на „Оскар” Грег Шапиро („Войната е опиат”, „Враг номер едно”).

Serenity” е заснет на остров Мавриций (каква синева, какво спокойствие!) и се очаква на кино и по Sky Cinema от 25 януари 2019.

Serenity-movie-poster

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments