Миньоните се сдобиват със собствен филм

Аз, проклетникът” привлече доста почитатели на анимацията – и малки (особено!), и големи. Задължително условие в настоящето е да се планират продължения незабавно след успеха на първия филм – и втората част е на път към екрана. Тук е мястото на една изненада – Illumination Entertainment и Universal Pictures са решили да експериментират и почти паралелно с работата по продължението действат по „spin-off”, в който Миньоните ще имат централна роля..

В него за мъненките, жълти и усърдни работници/слуги/изпълнители на команди или каквито там тепърва ще бъдат, е отредена задача да общуват с хората. За момента няма подробности по бъдещия сюжет (?!?), но е ясно, че жълтурчетата отново няма да говорят на някой от познатите ни земни езици – с ала-бала-ници ще ги озвучават режисьорите Пиер Кофин заедно с Крис Рено (отговорни за първата част на „Аз, проклетникът”), с включване от Кайл Балда („The Lorax”). Сценарист на новата авантюра е Брайън Линч, отговорен за захаросана анимация със заек в тийнейджърска възраст, син на Великденския ни познайник, а също и за приключенията на „Котарака в чизми”.

Дали Линч, или режисьорите, а най-добре може би продуцентите от компаниите ще дадат отговор как точно са преценили, че дребосъците ще „издържат”, със слапстик, гегове и каламбури (не-словесни!) цял пълнометражен филм. То е ясно – оценката за това решение ще дойде с резултатите от боксофиса. Междувременно в Universal Studios във Флорида вече е открит и специален атракцион, посветен на „Миньоните”, и детската публика е луда по него – като нищо ще напълнят салоните и през лятото на 2014 година, за когато е предвидена премиерата на все още неозаглавения филм на жълтите мъници.

Подсещаме колко са енергични с тийзърче на „Despicable Mе 2”:

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments