Всички знаят“ („Everybody Knows“ / „Todos lo saben“) на любимия ни ирански режисьор и сценарист Асгар Фархади е сред най-очакваните филми за годината и нямате представа с какво удоволствие пишем тази новина, посветена на най-новия му трейлър, знаейки, че ще имаме възможност да видим филма на голям екран, при това още утре в рамките на Киномания 2018.

Всички знаят“ е с участието на Хавиер Бардем, Пенелопе Крус и Рикардо Дарин, а историята проследява Лаура (Крус), която заедно с дъщеря си тийнейджърка и по-малкия си син пристига в селото, където е израснала, за да отпразнува сватбата на сестра си. Оставила съпруга си Алехандро (Дарин) в Аржентина, Лаура волно се впуска в простите удоволствия от своята младост. Но във фамилията й напреженията зреят току под повърхността, а и чувствата към някогашния й партньор Пако (Бардем), който сега се грижи за близките лозя, допълнително ще усложнят ситуацията. Трагедията обаче се случва, когато всички са се събрали за голямото сватбено тържество и след ненадейно спиране на тока се оказва, че дъщерята на Лаура е изчезнала…

Вижте новия трейлър, предназначен за американската публика, която ще гледа филма през февруари.

Предният трейлър ни хареса една идея повече, но това не променя абсолютно нищо. Адски много харесваме Асгар Фархади, а както казахме и миналия път, не виждаме абсолютно никаква причина да смятаме, че „Всички знаят“ няма да е поредният изключително силен филм.

За повече коментари и подробности вижте предишната ни новина и официалния прес по повод прожекцията на филма на Киномания, а за финал ви предлагаме един нов постер.

плакат

Режисьор и сценарист на „Всички знаят“ („Everybody Knows“ / „Todos lo saben“) е Асгар Фархади („Раздяла”, „Миналото”, „Търговският пътник“), а в ролите са Хавиер Бардем, Пенелопе Крус, Рикардо Дарин, Барбара Ление, Едуардо Фернандес, Рамон Бареа и др.

Българската премиера на филма е тази събота, 17 ноември, в рамките на Киномания. Очаква се впоследствие да тръгне и по кината, но все още нямаме информация за конкретна дата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *