Най-успешният начин да прецениш дали с определен човек ще се работи добре е реално да поработиш с него. Такъв се оказва и случаят с Елизабет Банкс и Сам Клафлин. След съвместната им работа във франчайза „Игрите на глада“ те ще си партнират отново и по време на снимките на новия филм от поредицата „Ангелите на Чарли“. Както ви съобщихме по-рано, Банкс сяда на режисьорския стол, като същевременно ще се заеме и с роля. Последно гледахме Клафлин във вдъхновения от реални събития „Дрейф“, където си партнираше с Шайлийн Уудли и където, оправдано от идеята на филма за силен женски персонаж в отрито море, остана в сянката ѝ. След като „The Nightingale“ с негово участие дебютира на фестивала в Торонто наскоро и след като приключи снимките по независимата драма „The Corrupted“ предложението от Банкс идва тъкмо навреме в професионалните му планове.

Елизабет Банкс, Сам Клафлин и Джена Малоун на премиерата на „Игрите на глава: Възпламеняване“ в Осло
Елизабет Банкс, Сам Клафлин и Джена Малоун на премиерата на „Игрите на глава: Възпламеняване“ в Осло

Стана известно и още едно от имената на участващите в новия „Ангелите на Чарли“. Това е новата лятна мечта на тийнейджърките Ноа Сентинео, който през 2017 г. бе номиниран за „Teen Choice Award“, но реално нашумя с ролята си в „The All The Boys I’ve Loved Before“ именно тази година. Докато за момента нямаме информация за героя на Сам Клафлин в продукцията, то поне за Сентинео се знае, че героят му ще е обект на привличане от страна на един от Ангелите. Дали това ще е превъплъщението на Кристен Стюарт, Наоми Скот или Елла Балинска можем само да гадаем, но ако трябва да залагаме сме склонни да заложим петолевка, че младият Сентинео много ще прилича на Бенисио Дел Торо като остарее.

ноа сентинео
Ноа Сентинео

Вече споменахме, че Патрик Стюарт ще влезе в ролята на Босли и подчертахме, че новият прочит на „Ангелите на Чарли“ ще включи няколко образа на Босли, един от които ще изиграе и самата Елизабет Банкс. Поредицата бизнес организатори на дейността на Townsend се допълва от Джимон Хонсу. Логично изглежда да се запитаме „Ще има ли още?!?!“. Хонсу участва в „Гладиатор“, „Кървав диамант“, „Бързи и яростни 7“, „Пазители на галактиката“ и предстоящите „Аквамен“ и „Капитан Марвел“, и като цяло в последно време и занапред е доста ангажиран.

джимон хонсу
Джимон Хонсу

Към екипа се присъединява още и Джонатан Тъкър, който последните години се позагуби, ако не броим ролята му в телевизионната поредица „Западен свят“, но  все още остава в спомените като част от симпатична група хлапета, било то с ролята си в „Слийпърс“ или в „Обречени на умрат“.

Снимките на „Ангелите на Чарли“ започнаха официално в края на миналия месец, а премиерата е обявена за 24 септември 2019 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *