По-малко от седмица, след като видяхме първия снимков поглед към предстоящата нова екранизация по един най-добрите и страховити романи на краля на ужаса Стивън Кинг Гробище за домашни любимци“ („Pet Sematary“), Paramount представиха и първия трейлър. Очакваме този момент много отдавна и искаме максимално бързо да пристъпим към рекламата, но преди това, за тези, които не са запознати с книгата (за пореден път горещо препоръчваме да го направите) предлагаме кратък синопсис.

Доктор Луис Крийд (Джейсън Кларк), заедно със съпругата си Рейчъл (Ейми Саймец), дъщеря им Ейлин, малкия им син Гейдж и котката Чърч, се премества от Чикаго в малкото градче Лъдлоув в провинциален Мейн. Идиличният им живот в новия им дом се преобръща, когато Гейдж загива, блъснат на магистралата до дома им. Обсебеният и побъркан от скръб Луис ексхумира трупа на сина си и го закопава в прокълната индианска местност, превърната от местни деца в гробище за домашни любимци. Трупът възкръсва и ужасът на отвъдното се отприщва…

Сам по себе си трейлърът е страхотен – и като атмосфера, и като ритъм. Преминаващият камион, който загатва за трагедията, барабаненето, гласът на Джон Литгоу, който влиза в ролята на съседа Джъд Крендъл, в който Луис Крийд открива втори баща, страховитите кадри… всичко ни харесва. Ако не ставаше дума за „Гробище за домашни любимци“ щяхме да сме във възторг. Но понеже става дума именно за „Гробище за домашни любимци“ ще оберем емоциите си и ще си запазим правото да се притесняваме, тъй като романът предлага наистина голяма психологическа дълбочина, която искаме да видим пресъздадена на екран, а не просто поредната лъскава „jump scares“ интерпретация на произведение на Кинг. Искаме крайният резултата да е по-добър от „То“ – да носи духа на Кинг.

В допълнение вижте и два постера.

pet_sematary_xlg

PETSEM_INTL_TEASER_1-SHT_27X40_ENG

Още веднъж, режисьори на „Гробище за домашни любимци“ („Pet Sematary“) са Денис Уидмайър и Кевин Колш („Starry Eyes“), а сценаристи са Дейвид Кайганич и Джеф Бълър, по романа на Стивън Кинг. В ролите са Джейсън Кларк, Джон Литгоу, Ейми Саймец, Жете Лорънс, Алиса Брук Левин, Хюго и Лукас Лавоа и др.

Премиерата е 5 април 2019.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Трейлърът на ,,То“ по ме грабна , но тук може Гробището да се окаже по як