homecoming с джулия робъртс

Само десет дни ни делят от дебюта на едно от най-големите събития на малкия екран тази година – първата главна роля на Джулия Робъртс в сериал. Става дума за изключително обещаващия психологически трилър „Homecoming“ на създателя на „Mr. Robot“ Сам Исмаил, който адаптира популярния едноименен fictional подкаст на Илай Хороуиц и Майка Блумбърг.

Homecoming“ разказва за Хайди Бъргман (Робъртс), която работи в Homecoming Transitional Support Center – база, помагаща на войници да направят прехода към цивилен живот. Години по-късно Хайди се изправя срещу истината защо е напуснала работата си, когато служител на Министерството на отбраната (Шей Уигам) идва при нея с множество въпроси и тя осъзнава, че има друга версия на историята, която тя разказва на самата себе си…

Във връзка с предстоящата премиера на сериала Amazon представиха нов трейлър, който е напълно в стила на предишната пълна реклама – не издава нищо съществено около централната мистерия и допълнително натяга любопитството и нетърпението ни. Вижте.

https://www.youtube.com/watch?v=WdsrTWKCGIw

Няма какво да добавим като коментар към видяното, което да не сме споменавали в предишните ни новини по темата, само ще кажем, че избрани хора вече са имали възможност да гледат „Homecoming“ и макар не всички отзиви да са супер възторжени, все пак повечето са положителни, като акцент е изпълнението на Джулия Робъртс, която изглежда, че прави една от най-добрите си роли от години.

В добавка вижте по-подробен синопсис, както и един нов плакат.

Homecoming“ разказва за Хайди Бъргман (Робъртс), която работи в Homecoming Transitional Support Center – база, помагаща на войници да направят прехода към цивилен живот. Един от тези войници, нямащ търпение да започне следващата фаза от живота си, е Уолтър Круз (Стивън Джеймс), а човекът, който наблюдава работата на Хайди и ръководи базата, е Колин Белфаст (Боби Канавали) – амбициозен чиновник, чиито маниакални изисквания загатват за нечисти мотиви.

Четири години по-късно Хайди е започнала нов живот в малко градче, където живее с майка си (Сиси Спейсик) и работи като сервитьорка. Когато служител на Министерството на отбраната (Шей Уигам) идва при нея с въпрос защо е напуснала предишната си работа в центъра, Хайди започва да осъзнава, че истината е съвсем различна от историята, която разказва на самата себе си…

плакат

Режисьор на всичките 10 епизода на „Homecoming“ е Сам Исмаил („Mr. Robot“), а сценарият е на създателите на оригиналния подкаст Илай Хороуиц и Майка Блумбърг. В ролите са Джулия Робъртс, Стивън Джеймс, Боби Канавали, Сиси Спейсик, Шей Уигам, Алекс Карповски, Дермът Мълруни, Хонг Чау, Джереми Алън Уайт, Сидни Поатие и др.

Премиерата на „Homecoming“ е на 2 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *