Последния път, когато видяхме първия тийзър трейлър (който ни допадна, между другото) на предстоящото завръщане на „True Detective“ („Истински детектив“), споделихме подробно отношението си към сериала на Ник Пизолато и към позабавилия се и срещнал известни пречки нов сезон, затова сега ще караме накратко и директно по същество.

Преди няколко дни HBO обявиха премиерната дата, на която ще дебютира третата част на антологията, а заедно с това разпространиха и няколко нови снимки, в центъра на които е героят на Махершала Али – детектив Уейн Хейс. Той и партньорът му Роланд Уест (Стивън Дорф) се нагърбват с разгадаването на ужасяващо престъпление в сърцето на планините Озаркс и на тайнствени събития, които се случват в три различни периода във времето.

true-detective-season-3-image-1 true-detective-season-3-image-2 true-detective-season-3-image-4 махершала али и стивън дорф true-detective-season-3-image-6

Няма да коментираме снимките, тъй като не предлагат нищо, което да не сме видели, при това доста по-добре, в споменатия по-горе тийзър. Чакаме пълен трейлър и засега (предпочитаме да) сме оптимисти.

Припомняме, че освен героите на Махершала Али и Стивън Дорф, друга важна част от историята са учителката Амелия Риърдъм (Кармен Еджого), чиито две деца изчезват през 80-те години на ХХ век., и Том (Скут МакНейри), който претърпява тежка загуба, която свързва съдбата му с двама щатски детективи в продължение на повече от 10 години.

Премиерата на трети сезон на „True Detective” („Истински детектив“) е на 13 януари 2019 по НВО.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *