Покрай уволнението на Джеймс Гън като режисьор на „Пазителите на галактиката 3“ и отказа на Дейв Батиста да се завърне в ролята на Дракс, беше съвсем логично да научим, че звездата на филма Крис Прат се преориентира към други проекти. Още повече, че поради успеха на чудовищния „Отмъстителите: Война без край“, „Пазителите на галактиката“, „Джурасик свят” и „Джурасик свят: Рухналото кралство“ Прат в момента е едно от най-търсените имена в индустрията.

За наша радост филмът няма да е нещо от рода на римейка на „Великолепната седморка“, който с удоволствие пропуснахме, а ще бъде нов проект на талантливия сценарист и режисьор Тейлър Шеридан, който написа двете части на „Сикарио“ и „На всяка цена“ с Джеф Бриджис и режисира „Дивата река“. Макар че някои от нас не са особени фенове на режисьорското му изпълнение, намираме Шеридан за рядко талантлив и прогресивно трупащ опит и умения сценарист, когото следим изкъсо.

Историята в случая проследява бивш командос от специалните сили, който е вербуван от Администрацията за борба с наркотиците да води black ops екип, чиято цел са пласьори на наркотици, покровителствани от ЦРУ. Дейвид Хайман ще продуцира заедно с Warner Bros., а работното заглавие засега е „Fast”. Според Variety проектът се разработва като потенциален франчайз.

Както писахме и по-горе, новината определено ни радва. Крис Прат има потенциала за нещо по-сурово и реалистично и много ни се иска да го видим в качествен криминален филм. Нормално е вече всяко студио да планира филмите си като франчайзи, така че няма да мрънкаме, а стискаме палци да видим нещо наистина вълнуващо. Ще следим проекта и ще ви информираме при нови кастинг подробности.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *