забравена се завръща с втори сезон през 2019

Нали не сте забравили за „Забравена“? През 2019 г. заснетата изцяло в България оригинална продукция на AXN ще се завърне за втори сезон (който отново ще бъде заснет у нас), в който агентът на ФБР Емили Бърн (Стана Катич) е по петите на сериен убиец и е въвлечена в конспирация, която може да струва много повече от безопасността на семейството ѝ.

Припомняме, че първият сезон на „Забравена“ разказва за опитите на Бърн да възобнови нормалния си живот със сина и бившия си съпруг, след като е била в неизвестност в продължение на шест години. Докато е по следите на известен бостънски сериен убиец, тя изчезва без следа и скоро е обявена за мъртва, до момента, в който е открита в изоставена хижа в гората, полужива и без никакъв спомен за случилото се с нея през целия период, в който е била в плен.

Повече за „Забравена“ и за творческия екип на втори сезон ще откриете в официалното прессъобщение:

Днес, Sony Pictures Television обяви официално, че сериалът приветстван от публика и критика „Забравена“, се завръща на екраните на канала собственост на Sony – AXN, в Централна Европа през 2019. Държавите, в които сериалът ще бъде излъчен са Полша, Румъния, Унгария, България, Чехия, Словакия, Хърватска, Словения, Македония, Черна гора, Сърбия, Молдова, Босна и Херцеговина, а на самата продукция вече е даден ход. Снимките започнаха и отново ще бъдат изцяло в България – основно в София, покрайнините и подбрани локации.

В главната роля на мрачната кримка отново ще видим сърбо-хърватката, известна у нас от сериала „Касъл“ – Стана Катич.

Докато е по следите на известен бостънски, сериен убиец, агентът от ФБР Емили Бърн (Катич) изчезва без следа и е обявена за мъртва. Шест години по-късно, тя е открита в изоставена хижа в гората, полужива и без никакъв спомен за случилото се с нея през целия период, в който е била в плен. Завръщайки се в къщи тя разбира, че съпругът ѝ Ник (Патрик Хюсингер) се е оженил повторно, а синът ѝ е отглеждан от друга майка, всъщност единствената която детето познава. Твърдо решена да събере липсващите парчета от пъзела, Емили скоро се оказва въвлечена в нова серия от убийства.

Във втори сезон, след като успява да открие похитителя си и да го убие, Емили отново се опитва с всички сили да установи нормални отношения със сина си Флин и бившия си съпруг Ник. Но, обсебена от търсенето на отговори на въпросите, които остават неразкрити, Емили попада на следите на сериен убиец и неусетно е въвлечена в конспирация, която този път може да струва много повече от безопасността на семейството ѝ. И във втори сезон ще видим Патрик Хюсингер в ролята на бившия съпруг на Ейми и специален агент Ник Дюран.

Забравена“ е поръчан за международните мрежи на Sony Pictures Television и е продуциран от Masha Productions. Сериалът ще излъчват AXN и други мрежи и платформи на Sony в избрани територии в Европа и Латинска Америка. Изпълнителен продуцент и режисьор е Одед Ръскин (False Flag), заедно с Джули Глюксман, Стана Катич и Мария Фелдман. Режисьори на продукцията са Адам Сандерсън и Каша Адамик. Сериалът е създаден по идея на Гая Виоло и Мат Кирюлник и е базиран на пилотен сценарии, дело на Виоло.

Във втория сезон на „Забравена“, актьорският състав ще бъде допълнен от Матю Ле Невез (The Widow) и Наташа Литъл (The Night Manager). Ле Невез е в ролята на Кал Исак – бивш морски тюлен, склонен към обезоръжаващ оптимизъм, Кал познава демоните, които гонят Емили и се оказва лоялен и състрадателен партньор. Наташа Литъл е в ролята на специален агент Джулиан Гюнарсен – високо квалифициран и енигматичен профайлър от ФБР. Надарена с хладна ефективност, Джулиан се присъединява към бостънската служба на бюрото, след като смъртоносно терористично нападение разтърсва града.  В новия сезон ще видим отново Ейнджъл Бонани, Нийл Джаксън, Кара Теобалд и Пол Фрийман.

Zabravena_1_1

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Тази вечер мисля да пусна да гледам 1-ви епизод. Щом сте отбелязали новината първи сезон сигурно си заслужава да се види

  2. Сериалът е страхотен.
    Изгледах го на един дъх.
    Историята много приятно те въвлича, без да усещаш разделянето й в отделни серии.
    Очаквам с нетърпение сезон 2 🙂