Клои Мориц

Преди няколко дни стана ясно, че Клои Мориц и Хейли Бенет са се преборили с десетки имена, сред които Хейли Стайнфелд и Меган Фокс, и в крайна сметка са двете фаворитки за ролята на Кери Уайт в подготвяния римейк на създадената по романа на Стивън Кинг хорър класика на Брайън Де Палма „Кери”.

Сега от Deadline съобщават, че Мориц се оказала финалният избор – според слуховете, след среща с режисьорската Кимбърли Пиърс тя е „получила ролята веднага” – и в момента нейният агент и продуцентите на филма доизглаждат формалностите.

Неведнъж сме споменавали, че римейкът на „Кери” ни е неприятна тема, но последния път се съгласихме, че изборът на жена за режисьор е добро попадение и ако заедно с това изберат интересна актриса за главната роля, ще проследим развитието на събитията малко по-спокойно. Е, според нас Клои Мориц, която доста харесваме, е такъв интересен избор, затова започваме да спазваме обещанието си.

Снимките на „Кери” трябва да започнат по-късно тази година, но преди това трябва да бъде попълнена още една важна роля, тази на майката на Кери, изпълнявана в оригинала от невероятната Пайпър Лори (номинирана за „Оскар” за изпълнението си). Две от спряганите имена за ролята са на Джоди Фостър и Джулиан Мур. Лично ние няма да имаме нищо против, която и от двете да спечели.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *