От изминалия петък „The Sisters Brothers“ на носителя на „Златна палма“ Жак Одиар, вече е в щатските кина и от Annapurna Pictures правят последно усилие да убедят повече публика да влезе в киносалоните с един нов (финален) трейлър. Трейлър, който, по наше скромно мнение, е повече от отличен (най-добрият от всички до момента) и инкорпорира част от изключително положителните отзиви, които получи филмът. Ако сте пропуснали да разберете, „The Sisters Brothersполучи и наградата за най-добър режисьор в лицето на Одиар на фестивала във Венеция.

Припомняме, че „The Sisters Brothers“ е с участието на Хоакин Финикс и Джон К. Райли, които влизат в ролите на братята Чарли и Илай Систърс – ловци на глави и наемни убийци, известни под името „The Sisters Brothers“. Двамата са пратени по петите на Херман Кърмит Уорм (Риз Ахмед) – химик златотърсач, който решава да измами шефа си, след като, по всичко изглежда, измисля магическа формула за откриване на злато. Планът е Чарли и Илай да се срещнат с ерудирания скаут Джон Морис (Джейк Джиленхол), който ще хване Уорм и ще им го предаде. В последния момент обаче Морис решава друго и братята се впускат в преследване, което ще промени представата им за това кои са те и в крайна сметка, в кои биха могли да се превърнат…

Определено този трейлър е прекрасен във всичките си елементи. Няма смисъл обаче да се впускаме в излишни хвалби. Творческият екип е страхотен, рекламите са отлични и отзивите са фантастични… Всичко е ясно при този филм – абсолютно задължителен е, като единствената ни грижа е дали ще го видим на голям екран. Ще е истински срам и позор, ако не дойде на някой фестивал. Стискаме палци.

В добавка вижте и няколко постери на главните герои.

плакат sisters_brothers_ver6_xlg sisters_brothers_ver4_xlg sisters_brothers_ver7_xlg

Режисьор на „The Sisters Brothers“ е Жак Одиар („Пророк“, „Ръжда и кости“, „Дийпан: Съдбата на бежанеца“), който е сценарист заедно с Томас Бидеген, по романа на Патрик ДеУит. В главните роли са Джон К. Райли, Хоакин Финикс, Джейк Джиленхол, Риз Ахмед, Рутгер Хауър, Алисън Толман, Ребека Рут, Каръл Кейн и други.

Щатската премиера беше на 21 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Не е съвсем всичко чак така ясно – очакванията са приповдигнати – това е ясно …