Наистина не сме подозирали, че точно продължението на „То“ ще следим чак толкова внимателно и ще отразяваме толкова подробно всяка новина около подготовката и снимките му, но след като кастинг новините започнаха толкова добре, в началото просто нямахме избор – как да пропуснем присъединяването на любимата ни Джесика Частейн или пък на Джеймс Макавой и Бил Хейдър? Както вече сме споменавали, не сме съвсем доволни от част от останалите актьори от Клуба на неудачниците в „It: Chapter Two“ („То: Част II”), но дано режисьорът Андрес Мушети да знае какви ги върши, като това важи и за най-новите имена, които се присъединяват към екипа – Ксавие Долан и Уил Байнбринк.

Канадецът Долан, когото познаваме като актьор и режисьор („It’s Only the End of the World“, „Mommy“, предстоящият „Boy Erased“), ще видим като Ейдриън Мелън – кратка, но важна роля и без да искаме да прекаляваме със спойлърите, съдбата на Ейдриън до голяма степен обявява завръщането на Пениуайз в Дери (в ролята, разбира се, отново ще е Бил Скарсгард). Долан не само е приятел на Частейн, но и обяви на всеослушание, че „То“ е „любимият му филм от този век“ и естествено го включи в списъка си с най-добри заглавия на 2017. Нищо чудно, че се е уредил с поява в продължението…

Байнбринк („The Disappearance of Eleanor Rigby“, „Free State of Jones“, „I Saw the Light“) пък ще влезе в ролята на Том Рогън, неприятния и избухлив съпруг на Бевърли, и въпреки че неговата роля може да се окаже малко по-голяма (и поне има пряк досег с Клуба на неудачниците, за разлика от героя на Долан) това е всичко, което трябва да знаете за него на този етап.

Използваме тази поредна кастинг новина, за да ви напомним, че снимките на „It: Chapter Two“ („То: Част II”) официално започнаха и бяха обявени от Джеймс Макавой със следната снимка, която пусна в Instagram акаунта си. Ако се чудите какво се случва, вижте описанието, което включва и вероятно най-измъчения „pun“ в историята… След това пък вижте каква е новата прическа на Джесика Частейн (както винаги изглежда отлично), с която ще я видим във филма.

Day 1 on IT 2. Glad you got the memo guys. #passthecheeseplease #derryordairy

A post shared by James Mcavoy (@jamesmcavoyrealdeal) on

Режисьор на „It: Chapter Two“ („То: Част II”) отново е Андрес Мушети, а сценарият е на Гари Дауберман. В главните роли ще видим Джесика Частейн, Джеймс Макавой, Бил Хейдър, Бил Скарсгард, Джей Райън, Джеймс Рансън, Айзея Мустафа и Анди Бийн.

Премиерата е 6 септември 2019.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *