Както вече сме споменавали, големи фенове сме на Джеръми Солние, чиито „Blue Ruin” и „Green Room” са сред любимите ни филми от последните години, и очакваме предстоящия му трилър „Hold the Dark“ с огромен интерес, а от днес нетърпението ни нарастна още повече, благодарение на страхотния първи трейлър.

Няма да ви губим времето с обяснения за сюжета или екипа на трилъра, това може да почака. Сега вижте рекламата, за да разберете защо трябва да запомните името на Солние, ако вече не сте го направили.

Даже по-як, отколкото очаквахме! Малко ни напомни на „Wind River“, който не ни е любим, между другото, но изглежда в пъти по-добър и дори Джефри Райт ни радва и ни се струва, че ще играе нещо по-различно от типичната му напоследък роля.

Въпреки че следим отблизо кариерата на Солние (а и на Мейкън Блеър, който тук е само сценарист и актьор) и „Hold the Dark“ конкретно, не успяхме да ви представим две нови снимки от филма и първия плакат, които се появиха онлайн миналата седмица. Можете да ги видите по-долу, след официалния синопсис, който обаче въобще не представя филма заслужено (поне според запознатите). Нямаме търпение да видим какви ще са първите ревюта на „Hold the Dark“, чиято премиера е много скоро на фестивала в Торонто, преди да бъде пуснат в Netflix на 28 септември.

„Hold the Dark“ е напрегнат разказ за съдбата, семейството и отмъщение, чието действие се развива в пустошта на Аляска. Когато малко дете в отдалечено градче в Аляска е убито от глутница вълци, майка му (Райли Кио) умолява ловец експерт (Джефри Райт) да ги проследи и унищожи. Мисията му го отвежда по мрачен и шокиращ път и той е принуден да се изправи срещу жестокостта на природата и собствения си провал като човек. След като бащата на убитото момче (Александър Скарсгард) се завръща у дома и открива случилото се, полудял от мъка започва маниакално преследване, което оставя кървава диря през замръзналия пейзаж…

hold-the-dark-pimg01-20180822

HOLD THE DARK
плакат

Режисьор на „Hold the Dark“ е Джеръми Солние („Blue Ruin”, „Green Room”), а сценарист е Мейкън Блеър по едноименния роман на Уилям Джиралди. В главните роли са Александър Скарсгард, Джефри Райт, Райли Кио, Джеймс Бадж Дейл, Мейкън Блеър, Джеймс Блуур и други.

Премиерата по Netflix е 28 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. “ малко дете в отдалечено градче в Аляска е убито от глутница вълци“ Значи имаме убийство не е ли редно да извикат полицията, да се намерят убийците и да се предадат на съд?

  2. На мен също „Wind River“ ми хареса, но това изглежда значително по-задължително и нямам търпение да излезе.

  3. Дано R-рейтинга бъде класно оползотворен. Wind River ми е в топ три за миналата година.

  4. Страховито. Иначе гласовете в главата на Дринов пак се изцепиха хаха, сега пък за Wind River, ама ко да ги прайш…

  5. Не си спомням кога за последно хубав филм като „Wind River“ ми е заминавал толкова бързо. Много ми се щеше да ме впечатли, но уви… Нищо не ми даде – нито емоционално, нито като кино. :/