След подробния нецензуриран трейлър, който ни даде доста добра представа за историята на най-новия филм на режисьора на „Blue RuinДжеръми СолниеGreen Room”, A24 ни представят нов трейлър, който отново ни връща към естетиката на атмосферната и не толкова обяснителна първа реклама и отново поставя във фокус страхотния Патрик Стюарт, който (по всичко личи) прави повече от страхотна роля като централния злодей.

Green Room” разказва за пънк-рок група, която има ангажимент в забутан клуб в гористите покрайнини на Орегон, където стават свидетели на зловещ акт на насилие от страна на нео-нацистка банда, предвождана от страховития собственик на клуба Дарси Бенкър (Стюарт). Групата се затваря в зелената стая на заведението, за да обмисли плана си за действие, когато е нападната от Бенкър и подчинените му, които са готови на всичко, за да заличат всички свидетелства за извършеното от тях престъпление.

Адски много разчитаме „Green Room” да ни изкефи и смятаме, че няма да останем разочаровани. Първо, трейлърите, включително и този по-горе, изглеждат страхотно, второ, отзивите от фестивалния показ на филма са отлични и трето, имаме Патрик Стюарт като злодей нео-нацист – просто няма как да се сбърка подобно нещо!

Ако случайно филмът не мине на редовен показ, поемаме личен ангажимент да го издействаме за един от есенните фестивали. Стискайте палци.

Сценарист и режисьор на „Green Room” е Джеръми Солние („Blue Ruin”), а в ролите са Антон Йелчин, Имоджен Путс, Патрик Стюарт, Алия Шоукат, Калъм Търнър, Джо Коул, Марк Уебър, Кай Ленъкс, Ерик Еделстайн, Мейкън Блеър и други.

В Щатите филмът ще може да бъде видян в ограничен брой киносалони от 15 април, а в широко разпространение тръгва две седмици по-късно – на 29 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *