дейвид ейър
Дейвид Ейър

Очевидно не сме коментирали новия проект на Дейвид ЕйърThe Tax Collector“, но дните си минават, нещата се движат и ето, че вече имаме шанс да видим един напомпан, сигурен в себе си, нафукан и доста изрисуван Шая Лебоф (когото май не сме обсъждали от „Borg vs McEnroe“). Режисьорът на „Отряд самоубийци“ и 32-годишният актьор се познават от съвместната им работа по военната драма „Ярост“ и за момента не разкриват нищичко от сюжета на криминалната история, която имат намерение да разкажат отново заедно.

В актьорския екип са замесени още Боби Сото („For the People“) Лана Париля („Once Upon a Time“), Хорхе Лопез („Lopez“) и Брендан Шауб („The Fighte & the Kid“).

шая лебоф - the tax collector

Снимките на „The Tax Collector“ са започнали официално миналия месец, след като Лебоф е приключил работа по автобиографичната драма „Honey Boy“, чиито автор е самият той, като е поел и главната роля, оформена по образа на собствения му баща. В споменатата автобиографична история Лукас Хеджис („Three Billboards Outside Ebbing, Missouri“) и Ноа Джуп („A Quiet Place“) играят версии на самия Лебов в различни години от живота му. От своя страна Ейър пък е ангажиран с продължението на „Bright“ по сценарий на Макс Ландис за Netflix и вероятно може да очакваме „The Tax Collector“ да се появи на екран по някое време през 2019 година.

Нямаме съмнения, че Ейър и Лебоф ще действат в синхрон – очакваме да видим до каква степен ще бъде „creepy“ мачо-образът, който изграждат…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *