castle rock

Благодарение на HBO GO и ние в България ще имаме шанс по легален начин да се насладим на очаквания с голям интерес, продуциран от Дж. Дж. Ейбрамс и вдъхновен от творчеството на Стивън Кинг, психологически хорър сериал „Касъл Рок” („Castle Rock”), който носи името на познатия на всички фенове на Краля измислен град Касъл Рок, където се развиват голяма част от неговите истории.

От днес, 2 август, първите четири епизода на „Касъл Рок” ще са достъпни за потребителите на стрийминг платформата, а останалите шест епизода ще дебютират наравно с щатската им премиера всеки четвъртък.

Повече подробности за сериала може да откриете в новините ни до момента, както и от пресъсобщението по-долу:

Ще можем да гледаме първите 4 епизода наведнъж

„Касъл Рок“ пренася зрителя в пронизващия хлад на света на Стивън Кинг. Измисленият град съчетава митологичния мащаб и интимния разказ на героите на едни от най-популярните творби на Кинг, сред които „Мъртвата зона“ и „Тъмната половина“. Локация, само на няколко километра от гористите местности на Мейн, в която писателят развива епичната сага е изтъкана от светлина и тъмнина. Първите четири епизода ще са налични за българските фенове на 2 август в онлайн стрийминг платформата HBO GO.

Сериалът, визуализиращ психологическите ужаси от мултивселената на Кинг е продуциран от Дж. Дж. Ейбрамс и компанията му Bad Robot Productions в партньорство с „Уорнър Брос“. Звездите на сериала са Андре Холанд („Луна светлина“, „Селма“, „42“), Мелани Лински („Високо в небето““, „Божествени създания“) и Бил Скарсгард („То“, Atomic Blonde). Компания им правят Джейн Леви („Злите мъртви“), носителката на Оскар и Златен глобус Сиси Спейсик („Кери“, „Дъщерята на миньора“) и гост-звездата в сериала – Скот Глен („Останалите“ на HBO).

Сам Шоу и Дъстин Томасън развиват проекта в телевизионен като главни продуценти, заедно с Дж. Дж. Ейбрамс, Бен Стивънсън и Лиз Глоцер.

Първите 4 от общо 10-те епизода на Касъл Рок са с премиера на 2 август в онлайн стрийминг платформата HBO GO. Следващите епизоди ще бъдат достъпни един по един в платформата всеки следващ четвъртък с финал на 13 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Бавно но сигурно Castle Rock се разгърна на хай нива в седмия епизод ! Това което искахме да видим най-после се случи!

  2. Ha мен също седмият епизод ми е фаворит, а и като цяло е уочъбъл шоуто, макар и нищо кой знае какво. Дано все пак до финала видим някаква смислена развръзка – нещо, което на този етап ме съмнява, че ще се случи.