Въпреки че в първия видео поглед към “Silent Hill: Revelation 3D” („Сайлънт Хил 2”) присъстваха медицинските сестри, които са един от най-любимите ни елементи от вселената на „Сайлънт Хил”, останахме някак равнодушни към видяното. Все пак не се разочаровахме тотално, зачакахме първия трейлър и продължихме да се надяваме, че крайният резултат ще ни допадне, точно като филма на Кристоф Ганс.

Е, благодарение на Yahoo официалният трейлър е вече факт и можете да го видите по-долу.

За съжаление, въпреки че има един-два момента, които доста ни допадат, крайното ни усещане е на неудовлетвореност. Някак цялостното изпълнение ни се струва евтинко. Разбира се, възможно е (даже е направо сигурно) по-кофти изглеждащите ефекти да ги доизкусурят допълнително, но едва ли ще могат да пипнат и сюжета и изпълненията.

Стискаме палци да грешим, защото определено сме почитатели на франчайза и искаме да гледаме свестен филм.

В продължение на години, Хедър Мейсън (Клемънс) и баща ѝ бягат от опасни сили, които не разбират напълно. Сега, в навечерието на 18-тия ѝ рожден ден, измъчвана от ужасяващи кошмари и изчезването на баща си, Хедър открива, че не е тази, за която се мисли. Разкритието я води все по-дълбоко в демоничния свят на „Сайлънт Хил”, в чиито капан може да остане завинаги.

Режисьор на “Silent Hill: Revelation 3D” е М. Дж. Басет („Death Watch” и „Solomon Kane”), а в ролите са Аделейд Клемънс, Кит Харингтън, Рада Митчъл, Шон Бийн, Дебора Кара Ънгър, Кари-Ан Мос, Малкълм Макдауъл, Мартин Донован и др.

Премиерата е 26 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Ако не си играл играта – става, ако си я играл – може да бъдеш леко разочарован.

    Трейлърът не е нито як, нито слаб. Смесили са историята на третата игра с чудовищата от втората (някои липсваха в предния филм). В играта всяко от чудовищата символизира нещо, защото всеки вижда града като израз на собственото си подсъзнание, но това губи смисъл във филмите. Дано Pyramid Head този път има по-достойна роля. Актрисата много прилича на героинята от играта. Сцената в коридора на училището доста напомня на един сън, който имах като дете.

    Гледал съм два филма режисирани от Michael J. Bassett. Deathwatch ми беше харесал на времето, а Solomon Kane е с добра визия и концепция, но с изключително блудкав наратив. Затова си и мисля, че резултатът от продължението ще е сходен с първия филм.

  2. Първият филм е един от най-добрите филми на ужаси ,къде съм гледал.На 3Д си мисля ,4е ще изглежда много добре и ефектите ще са добри 🙂 Историята ми харесва. Искам да го направят 3-логия поне.

  3. Така и не успях да се зарибя по игрите, защото ме вбесяваше движението на камерата, подобна на недопечен конзолен порт. Може би точно затова 1вият бая ми хареса, без да имам никакви предразсъдъци свързани с неоповаването по първоизточниците.

    Цялата тая ръждива атмосфера е много побъркваща.
    Отделно 3Д-то ще е поредната евтина циркаджийска излагация – 1 брадва минава пред камерата, 1 патрон лети към теб, аре нема нужда. Няма да се заоплаквам от девалвация на технологията, ама писва да ти е натрапват от всеки ъгъл за няма що.

  4. Имаше някакъв проблем с камерата, но причината не е в порта, а е проблем на самата игра. Всъщност съм фен на втората част. След нея съм играл първата и половината от третата, без да ме впечатлят особено.

    Филмът има пълните шансове да стане поредната жертва на 3Д-то. Както е и тъмен с очила ще стане още по-зле. Напълно възможно е гнусно 3Д изживяване в стил Fright Night.

    Дано не са платили много за компютърните ефекти, защото в днешно време някакви ентусиасти щяха да им направят по-добри без пари.

  5. Аз има проблем с пресъздаването на мъгла в 3D и съм силно притеснен за този аспект. Като изключим, разбира се, че филмът като цяло ми изглежда като евтиния. 🙂

  6. Дринов , аз изгледах първата част и ми хареса ,имаше няколко доста брутални сцени , не знам дали си го гледал ама на момента когато тоя pyramid head откъсна цялата кожа от тялото на няква патка ,все едно къса листо .Просто сцената си беше EPIC 😀