emma watson
Ема Уотсън

Колкото е да ни изглежда далече Коледата на 2019 година, сигурни сме, че ще стигнем много бързо до нея. Със сериозни крачки натам се е запътила Грета Гъруиг, която отдавна има огромно желание да адаптира „Малки жени” („Little Women”) и според Variety наскоро се е наложило да направи една непредвидена промяна в актьорския екип на филма. Оказва се, че ангажиментите на Ема Стоун, свързани с рекламната кампания на Fox Searchlight и филма им „The Favourite”, съвпадат като хронология с работата на Гъруиг по нейния проект, и Стоун няма да може да се включи, както беше обявено.

Ала както добре знаем, енергията във Вселената не се губи, само преминава от едно състояние в друго. И с режисьорските проекти е така – винаги може да се намери резервен вариант. Гъруиг и продуцентите от Sony Pictures са открили ново „попълнение” – и това е Ема Уотсън. Тя продължава да избира внимателно ролите си след епохата „Хари Потър”, и в този контекст би било лудост да откаже да се присъедини на мястото на Стоун! Уотсън ще има удоволствието да работи заедно с Мерил Стрийп, Сърша Ронан, Тимъти Шаламе, Лора Дърн, Флорънс Пю и режисьорката по третия пълнометражен филм на Гъруиг, след сериозния успех, който тя завоюва с „Lady Bird”.

При все разпределението на ролите, което фигурира в IMDb за сестрите Марч от класическия роман на Луиза Мей Олкът, израснали в епохата след Гражданската война в Америка, информацията от Variety е, че все още не се знае на коя от актрисите коя сестра Марч ще се „падне”.

Снимките трябва да започнат през септември. Проектът се развива от Columbia Pictures с копродуценти Ейми Паскал, Денис Ди Нови и Робин Суикорд, от страна на Sony в продуцентския екип се включва Андреа Джианети. Ще очакваме новини по адрес на „Малки жени”  („Little Women”).

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *