годзила

Цяла година измина, откакто последно обърнахме не особено ентусиазирано внимание на „Godzilla: King of the Monsters” – продължението на „Годзила“ на Гарет Едуардс и третата част от MonsterVerse франчайза на Warner и Legendary (втората беше „Конг: Островът на черепа“), чийто апотеоз ще бъде реализирането на мокрия сън на феновете „Godzilla vs. Kong”, предвиден за 2020 г. Междувременно към актьорския състав на филма съвсем наскоро се присъедини Данай Гурира.

Трябва да кажем обаче, че причината да не сме писали толкова време за тази чудовищна вселена и „Godzilla: King of the Monsters” на Майкъл Дохърти в частност, не е толкова спихнатият ни ентусиазъм по техен адрес (а това е факт), колкото липсата на наистина интересни новини по темата. Затова в момента, в който получаваме любопитно развитие – в случая, представен от EW първи официален поглед към „Godzilla: King of the Monsters”, ние сме на линия.

А снимките, така да се каже, са по същество и представят (част от) главните действащи лица. На едната виждаме Вера Фармига и Мили Боби Браун, като работещата за „Монарх“ д-р Ема Ръсел и нейната дъщеря Мадисън, които са отвлечени от „мистериозна организация, която има собствени планове за чудовището“, а на другата е същото това „чудовище“, голямата звезда – самият Годзила, който демонстрира иконичния си „атомен дъх”. Вижте.

GODZILLA: KING OF THE MONSTERS Godzilla

вера фармига и мили боби браун

Ако посетите сайта на EW, ще научите лично от Майкъл Дохърти още малко подробности за героите и филма, а ние ще се ограничим с това да припомним синопсиса, който гласи:

Godzilla: King of the Monsters” проследява героичните усилия на служителите на занимаващата се с криптозоология агенция Монарх, които се изправят срещу група гигантски чудовища, включително и могъщия Годзила, който влиза в битка с Мотра, Родан и своя архи-противник, триглавия Кинг Гидора. Когато тези древни, смятани досега за митове супер-видове се появяват отново, всички се борят за превъзходство, поставяйки на карта съществуването на човечеството.

В добавка ви предлагаме и две viral снимки от филма, които не сме представяли до момента, както и три „скрийншота“ от финала на „Конг: Островът на черепа“, които загатват за споменатите в синопсиса три чудовища, които най-много ни вълнуват в този проект.

godzilla-king-of-monsters-img03-20180713 godzilla-king-of-monsters-img04-20180713 godzilla-king-of-monsters-img05-20180713 godzilla-king-of-monsters-img06-20180713 godzilla-king-of-monsters-img07-20180713

Режисьор на „Godzilla: King of the Monsters” е Майкъл Дохърти („Trick’r’Treat”, „Krampus”), който е и съавтор на сценария заедно със Зак Шийлдс („Krampus”) и Макс Боренстайн („Годзила“, „Конг: Островът на черепа“). В ролите са Кайл Чандлър, Вера Фармига, Мили Боби Браун, О’Шей Джаксън джуниър, Томас Мидълдич, Джан Дзъи, Брадли Уитфорд, Чарлс Данс и Аиша Хайндс, както и завръщащите се от първата част Кен Уатанабе и Сали Хоукинс като докторите Иширо Серизава и Вивиън Греъм.

Премиерната дата е  31 май 2019.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

    1. Само дето май не е „she“, а „he“. Или „it“, както е по японската традиция.

  1. Тая пеперуда (Mothra) ми е малко съмнителна, досега гледах какво представлява и нямам идея как ще я направят, че да не изглежда нелепо :/

  2. Според източници , Родан (Птеродактил) и Мотра (молец) ще бъдат в помощ на Годзила да надвие Кинг Гидорa (нещо като триглав змей) който спи под ледовете на антарктика или нещо такова. На снимката Годзила използва атомния дъх като „сигнал за помощ“ и вероятно Родан ще се притече. Плановете на Режисьора е да направи Родан по – силен от Годзила , защото като че ли е пренебрегван през годините. А и Родан бил фаворит на режисьора. Това е споделил режисьорът във интервю.
    Като цяло идеята е Мотра и Родан да отслабят Гидорa и Годзила да го довърши.