nightflyers

Предстоящата сериализирана адаптация на фантастичната повест „Nightflyers” на Джордж. Р. Р. Мартин е поредният очакван от нас проект, който беше представен на течащия в момента Comic-Con, откъдето получаваме множество интересни новини и ъпдейти – в случая, това е първият пълен трейлър на сериала. Всъщност, трейлърите са два, по един за Syfy и международния разпространител Netflix.

Припомняме, че „Nightflyers” разказва за осем учени и могъщ телепат, които пътуват към ръба на слънчева система на борда на космическия кораб „The Nightflyer“ с малък сплотен екипаж и обичащ усамотението капитан, с надежда да осъществят контакт с извънземен живот. Скоро започват да се случват ужасяващи събития и героите се изпълват със съмнения, че човекът до тях не е този, за когото го мислят, а оцеляването се оказва по-трудно, отколкото са си представяли.

В ролите са Гретхен Мол (д-р Агата Матисън), Оуен Макен (Карл Д‘Бранин), Дейвид Аяла (Рой Ерис), Сам Страйк (Тейл), Мая Ешет (Ломи), Ангъс Самсън (Роуан), Джуди Търнър-Смит (Меланта Джирл) и Брайън Ф. О‘Бърн (Оги).

Вижте двете реклами:

Добре, че беше трейлърът на Netflix. Първите тийзъри ни оставиха с впечатление за доста мрачна, „edgy” история, с ясно изразени хорър елементи, докато видеото на Syfy ни влезна доста „постничко“. Разбира се, това може да се очаква, предвид аудиторията на канала, но въпреки това останахме леко разочаровани. Този на Netflix ни предложи точно това, което очаквахме от „Nightflyers”, и в резултат продължаваме да имаме желание да видим сериала. И не, не ни притесняват приликите с някои популярни представители на жанра, чиито заглавия няма да цитираме, за да не ви обидим.

Режисьор на пилота е Майк Кехил („I Origin“). Автор на адаптацията е Джеф Бълър („Jacob’s Ladder“), който е и изпълнителен продуцент наравно с шоурънъра Даниел Сероун („The Blacklist“). Сред изпълнителните продуценти са и Джордж. Р. Р. Мартин, Дъг Лайман, Джийн Клайн и Дейвид Бартис.

Премиерната дата на „Nightflyers” се очаква през есента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment