Често споменаваме (включително и миналия път, когато писахме за този проект) как се дразним, че Джордж. Р. Р. Мартин, вместо да си седне на гъза и да завърши последните две книги от поредицата „Песен за огън и лед“ (по която е направен сериалът „Игра на тронове“), се занимава със странични проекти, затова този път няма да мрънкаме, а директно ще минем по същество. А и ще излъжем, ако кажем, че нямаме интерес към амбициозния фантастичен хорър сериал „Nightflyers”, който с всяка следваща реклама ни изглежда все по-привлекателно.

Nightflyers” е създаден по фантастичната повест на Джордж. Р. Р. Мартин от 1980 г. (по която е заснет и едноименният филм от 1987 г.) и разказва за осем учени и могъщ телепат, които пътуват към ръба на слънчева система на борда на космическия кораб „The Nightflyer“ с малък сплотен екипаж и обичащ усамотението капитан, с надежда да осъществят контакт с извънземен живот. Скоро започват да се случват ужасяващи събития и героите се изпълват със съмнения, че човекът до тях не е този, за когото го мислят, а оцеляването се оказва по-трудно, отколкото са си представяли.

Все още очакваме да видим пълен трейлър, но засега Syfy ни предлагат само тийзъри (блокирани за нашата територия, за което им пожелаваме бял ден да не видят), които, както вече загатнахме по-горе, определено успяват да провокират интереса ни. Вижте най-новите от тях.

На този етап няма какво повече да коментираме. Засега „Nightflyers” изглежда обещаващо и сме в очакване на пълен трейлър. В ролите са Гретхен Мол (д-р Агата Матисън), Оуен Макен (Карл Д‘Бранин), Дейвид Аяла (Рой Ерис), Сам Страйк (Тейл), Мая Ешет (Ломи), Ангъс Самсън (Роуан), Джуди Търнър-Смит (Меланта Джирл) и Брайън Ф. О‘Бърн (Оги).

Режисьор на пилота е Майк Кехил („I Origin“). Автор на адаптацията е Джеф Бълър („Jacob’s Ladder“), който е и изпълнителен продуцент наравно с шоурънъра Даниел Сероун („The Blacklist“). Сред изпълнителните продуценти са и Джордж. Р. Р. Мартин, Дъг Лайман, Джийн Клайн и Дейвид Бартис.

Премиерната дата на „Nightflyers” се очаква през есента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Някаква идея защо текстът на новината завършва с това „Лучшая коллекция розыгрышей geek можно найти на сайте GeekPrank.com. Играйте с симулятором Windows, поддельными экранами обновлений, фальшивым форматом диска и другими шалостями.“ 🙂 Вижте си сървъра, да не са ви хакнали от братска Русия 🙂