Доста пъти сме споменавали, че ужасно мразим неофициални кадри от снимачната площадка, тъй като в повечето случаи не дават реална представа за нищо и само развалят крайното удоволствие. Но когато става дума за филм на Куентин Тарантино, просто не можем да се удържим, а и тук има един много важен момент – вече сме виждали официална снимки от „Once Upon a Time in Hollywood“, при това на главните действащи лица Леонардо ДиКаприо и Брад Пит, които откриваме и на повечето неофициални по-долу, така че шансът да си развалим нещо е далеч по-малък.

Има и още една причина за тази новина и тя е да наваксаме с една важна подробност, която сме пропуснали. А тя е, че премиерната дата беше изтеглена няколко седмици напред и вече не е 9 август, когато се отбелязва 50-годишнината от убийството на Шарън Тейт от „семейството“ на Чарлс Менсън. Не сме сигурни дали това стана, за да се угоди на тези, които смятаха, че тази дата е неподходяща, защото експлоатира смъртта на Тейт (на това мнение беше и сестра ѝ Дебра, която вече даде благословията си на филма) или по някаква друга причина, но новата дата е факт и тя е 26 юли.

И така, ето ги новите снимки (разпространени от ComingSoon), на които виждаме ДиКаприо и Пит в познатите ни вече дрехи от епохата и освен това ни предлагат първия поглед към Ал Пачино.  Вижте.

Celebrity Sightings In Los Angeles - July 23, 2018

Celebrity Sightings In Los Angeles - July 24, 2018

Celebrity Sightings In Los Angeles - July 24, 2018

тарантино и ал пачино

Celebrity Sightings In Los Angeles - July 24, 2018

Celebrity Sightings In Los Angeles - July 23, 2018

Тарантино какъв е кретен, не е истина. Няма да се отплесваме в излишни коментари – в случая няма абсолютно никаква нужда, а ще продължим със снимките, този път с такива, които дават по-ясна представа за мястото на действието, а към тях прибавяме и едно видео. Преди да ги видите обаче припомняме за какво става дума във филма:

Once Upon a Time in Hollywood“ ни отвежда в края на 60-те години на ХХ в. в Холивуд и разказва за бивша звезда от телевизионен уестърн на име Рик Далтън (ДиКаприо), който се надява да възстанови кариерата си като се прехвърли в киното. Същите амбиции има и някогашният му дубльор Клиф Буут (Пит). Плановете на двамата се усложняват от добре известните действителни събития, свързани със съдбата на съседката на Рик – Шарън Тейт (Марго Роби)…

DiVpMj9UwAEY-sD DiVpMj7U0AAz375 DiVpMj9VQAAOjgK Diw_rSgV4AAyVMb Diw_tNhVQAAXxHx Di4mWyGUwAAH3WL Di4mYKXU0AUhuPm Di4mXw6U0AE6PGx Di4mYlGUYAI_b1U

Режисьор на „Once Upon a Time in Hollywood“ е Куентин Тарантино, а оператор е Робърт Ричардсън („JFK“, „Авиаторът“, „Омразната осморка“, „Гадни копилета“). В главните роли ще видим Леонардо ДиКаприо, Брад Пит, Марго Роби, Бърт Рейнолдс, Ал Пачино, Тимъти Олифант, Тим Рот, Майкъл Медсън, Кърт Ръсел, Деймиън Люис, Дакота Фанинг, Емил Хърш, Люк Пери, Клифтън Колинс младши, Кийт Джеферсън, Никълъс Хамънд, Скут МакНейри, Джеймс Марсдън, Джулия Бътърс и др.

Новата премиерна дата на „Once Upon a Time in Hollywood“ е  26 юли 2019 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Тарантино верно изглежда култово (или кретенски, както ви се харесва), ама и Пачино е докарал вид на трето поколение изпечен холивудски мошеник. Продължавам да съм убеден, че ще има много смях с него.

  2. Ще ми се да не гледам нищо повече, свързано с филма… ама отсега съм сигурен, че още на първия трейлър ще се пречупя 🙂

  3. Аз лично чакам Пит да поостарее малко, за да играе Робърт Редфорд в биографичен филм за него 😀 Баси как си мязат!