Звездите на предстоящия „Venom“ на Sony се събраха на San Diego Comic Con, за да представят невиждани досега кадри от филма – режисьорът Рубен Флайшър, Том Харди, който играе Еди Брок, и Риз Ахмед, който играе главния антагонист д-р Карлтън Дрейк, участваха в един от най-обсъжданите панели от втория ден на SDCC.

Панелът на Sony даде и първи поглед към революционната нова анимация „Spider-man: Into the Spider Verse“, която е смаяла публиката със стила си, изглеждащ като „директно изскочил от страниците на комикс“. След като тълпата в залата е загряла с тези кадри, на сцената излизат Харди, Флайшър и Ахмед, а публиката ги посреща със скандирания „We are Venom“.

(потенциални спойлери)

Ексклузивните кадри, с които екипът на филма зарадва феновете в Hall H, са включвали голямото разкритие, че главният злодей във филма е Райът – друг симбиот, който обаче притежава способността да се прикрепя към всеки, заради което никога не знаеш кой е точно. Райът е описан като перфектния противник на Венъм, тъй като е с подобни, но по-впечатляващи сили. Това със сигурност ще даде поле на Том Харди да блесне, тъй като знаем, че колкото и добре да си играе ролята един добър герой в супергеройски филм, винаги му трябва и еднакво интригуващ злодей, иначе филмът се проваля.

За съжаление, кадрите, показани на Comic Con, засега не са достъпни за широката публика, вероятно защото режисьорът специално преди прожекцията е обявил, че не всички специални ефекти са напълно готови. Имало е обаче впечатляваща сцена, в която главата на симбиота се протяга извън тялото на Еди Брок, за да си приказват двамата.

Също така, интересни подробности излязоха покрай случилата се в залата дискусия, а именно, че Sony планират цяла вселена около Венъм и други герои от обкръжението на Спайдърмен. А ставайки дума за него, Рубен Флайшър е заявил, че много би се радвал някой ден да види Спайдърмен и Венъм заедно на големия екран, а самият Том Харди „много би се радвал да се пробва срещу Том Холанд“. Участието на Холанд във „Venom“ засега е само спекулация, като повечето източници твърдят, че няма да се случи в този филм, но по всичко личи, че бъдещият план на Sony включва среща на двамата любими на публиката герои.

Засега все още няма информация за това какви герои играят Уди Харелсън и Джени Слейт във филма, а за героинята на Мишел Уилямс знаем единствено, че е бившата приятелка на Еди Брок. Вероятно за да се избегне прекаленото разкриване на детайли, тримата актьори не присъстваха на панела на филма, въпреки че са любимци на публиката и главни действащи лица.

Вълнуваме се много за всеки излизащ кадър от „Venom“ и ще отразяваме всички новини, особено ако в интернет излязат представените на Comic-Con кадри.

Очакваме „Venom“ да се озъби в кината от 5 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Хаха, защо, по дяволите, Риз Ахмед е заприличал на оня ненормален невръстеняк Джейдън Смит?!?

  2. Първоначално Риз Ахмед не ме дразнеше, но от година насам ми е трън в очите.