След като на тазгодишния Comic- Con DC обявиха, че вселената, която споделят всичките им филми, ще се нарича Worlds of DC, те донякъде успяха да оправдаят както двата самостоятелни филма за Жокера, които подготвят, така и всичките си хаотични продукции до момента.

Ето че сега научаваме повече подробности около актьорския състав на „Joker“ на Тод Филипс. Според The Hollywood Reporter актрисата Зази Бийтс, която влезе в ролята на мутанта Домино в „Дедпул 2“, води преговори със студиото за участие във филма. В случай, че договорът бъде подписан, тя ще влезе в ролята на самотна майка, която привлича интереса на човека, който по-късно ще се превърне в Жокера.

Макар че студиото умишлено не разкрива подробности около сюжета, според The Wrap филмът ще представи Жокера като провалил се комедиен актьор, което ни води към мисълта, че сюжетът ще следва историята в известния комикс на Алан Мур „The Killing Joke“, където Жокерът е инженер, напуснал работата си, за да търси кариера като комик. След като се проваля, отчаянието го кара да се обърне към престъпността, където по време на обир той пада в цистерна с химикали и се превръща в Жокера, какъвто го познаваме.

В същия комикс той има жена, която е бременна, и е съвсем възможно именно тази роля да е отредена за Зази Бийтс, но това, разбира се, все още са само предположения.

Таим големи надежди както за самия филм, така и за представянето на Хоакин Финикс в ролята и се надяваме, ако се стигне до споразумение, Бийтс да се справи добре с отредената ѝ роля, въпреки сравнително малкия ѝ опит на големия екран.

Ще следим за повече подробности и ще ви държим в течение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Не вяврвам, че Хоакин Фининкс ще се навие на филм вдъхновен от Джеф Джонс и неговите разбирания за добър филм по комикс, та след като ни отнеха по сериозната ДС вселена то поне има надежда този да е качествен.