Два от най-очакваните от нас нови сериали „Helix” и „True Detective” вече дебютираха и спокойно можем да кажем, че сме предоволни от това, което виждаме до момента (вторият е от истинска кинематографична класа) и честно казано, очакваме същото и от „Penny Dreadful”.

Както вероятно знаете, „Penny Dreadful” е дело на Джон Лоугън и Сам Мендес и представлява „психо-сексуален хорър сериал” от 8 епизода (засега), които ще разказват и преплитат историите на класически чудовища като Дракула, създанието на Франкенщайн и Дориан Грей.

В главните роли ще видим Ева Грийн, Джош Хартнет и Тимъти Далтън и именно те красят първата официална снимка от сериала. Вижте я, но преди това хвърлете едно око и на поредния кратък и доста „weird” тийзър (не от типа на „American Horror Story”, но пак „weird”), който подклажда любопитството ни.

Ето и снимката:

Ева Грийн и Джош Хартнет в „Penny Dreadful”

Хартнет изглежда нелепо. Като се замислим, той е единственият, който може да ни развали кефа. Стискаме палци да не е много дразнещ.

Освен Ева Грийн, Джош Хартнет и Тимъти Далтън, в „Penny Dreadful” участват още Рори Киниър, Били Пайпър, Дани Сапани, Рийв Карни, Хари Тредауей и др.

Премиерата е през пролетта на 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *